عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه
سرخط خبرها

کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی درگذشت «مهسا امینی» تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۵۹۰۹
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰
کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی درگذشت «مهسا امینی» تشکیل می‌شود
کمیسیون قضایی مجلس برای بررسی ابعاد و علل درگذشت "مهسا امینی" با هماهنگی رئیس قوه قضائیه کمیته حقیقت‌یاب تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضائی مجلس از تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی ابعاد و علل درگذشت مهسا امینی خبر داد.

غضنفرآبادی گفت: اولاً اتفاقی که افتاد سبب تأثر همه ما شده است و خانم امینی مانند بچه‌های ما و دخترهای ما است و خبر فوت او همه ما را متأثر کرده است. پس از این اتفاق همه مسئولین نسبت به حادثه واکنش نشان دادند، رئیس جمهور دستور داد و رئیس قوه قضائیه هم همینطور و دیگر مسئولان ارکان قضائی هم پیگیری‌هایی داشتند و دادستانی تهران و دادگستری کل هم دستورات پیگیری موضوع را صادر کردند.

وی افزود: ما هم به عنوان کمیسیون قضائی مجلس لازم می‌دانیم ابعاد این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم و در قبال کسی که در این موضوع تقصیری و یا قصوری را مرتکب شده باشد با رعایت شرایط و ضوابط قانونی وظایف خود را انجام خواهیم داد.

غضنفرآبادی تأکید کرد: البته باید مراقبت کنیم که فضاسازی که دشمن در حال ایجاد آن هست و به خصوص دروغ‌پردازی‌های زیادی که دارد منتشر می‌کند ما را و مردم را دچار اشتباه نکند و به موضوعات رسیدگی کنیم، مخصوصاً اینکه فیلمی از سوی پلیس منتشر شده یک مقداری از واقعیت‌ها را بیان می‌کند.

رئیس کمیسیون قضائی مجلس ادامه داد: به نظرم باید قبل از واکنش، همه موضوعات و شرایط مورد بررسی قرار بگیرد و ما هم به سهم خودمان حتماً این موضوع را با هماهنگی هیئت رئیسه و رئیس مجلس پیگیری خواهم کرد. 

غضنفرآبادی در پایان سخنانش گفت: با هماهنگی رئیس قوه قضائیه کمیته حقیقت‌یاب را برای بررسی این حادثه تشکیل خواهیم داد.

اعضای کمیته حقیقت‌یاب مجلس چه کسانی خواهند بود؟

همچنین حجت‌الاسلام حسن نوروزی، نایب‌رئیس کمیسیون قضائی مجلس هم به خبرنگار تسنیم گفت: کمیسیون حقوقی و قضائی به اعتبار وضعیت همیشگی خود مبنی بر کارِ کارشناسی کمیته حقیقت‌یابی را تشکیل خواهد داد و این کمیته موضوع حادثه منجر به فوت خانم امینی را بررسی دقیق خواهد کرد.

وی افزود: ضمن عرض تسلیت درگذشت مرحومه امینی به خانواده ایشان، حتماً حادثه را بررسی دقیق خواهیم کرد.

نوروزی افزود: به هر حال آنچه را نشان می‌دهد این است که مرحومه امینی وارد سالن توجیه می‌شود و بعد از مذاکره با یکی از افراد حاضر در آنجا به روی صندلی سالن می‌افتد، حالا باید این را یک بررسی دقیق کرد که از سوی کمیته حقیقت‌یاب انجام خواهد شد.

نوروزی در ادامه درباره ترکیب این کمیته حقیقت‌یاب گفت: کمیته حقیقت‌یابی که از سوی کمیسیون قضائی باید تشکیل شود متشکل است از پزشکی قانونی، حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و مسئولین امنیتی تا مشخص شود که موضوع از چه قرار است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->