درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد برگزار شد + ویدئو

  • کد خبر: ۱۲۵۹۴۶
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد برگزار شد + ویدئو
امروز عاشقان و دلدادگان اباعبدالله (ع) در مشهد که از همایش بزرگ راهپمایی نجف تا کربلا جامانده‌اند، به روال سال های گذشته و همزمان با روز اربعین حسینی با پای پیاده به سمت حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

گروه مشهد | شهرآرانیوز، از ساعات اولیه صبح روز جاری مصادف با ۲۶ شهریور ماه، دلدگان امام حسین (ع) از میدان ۱۵ خرداد مشهد به نیابت از پیاده‌روی اربعین حسینی، راهپیمایی خود به سمت حرم رضوی را آغاز کردند.

مراسم با شکوه راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد در ساعت ۹ صبح با سخنرانی علما و مداحان اهل بیت در میدان ۱۵ خرداد آغاز شد.

تعداد بازدید : 201

شهرداری مشهد مقدس نیز به جهت رفاه حال زائران و شبیه‌سازی این مسیر راهپیمایی به محور نجف تا کربلا، ۴۰ موکب در خیابان امام رضا (ع) بنا کرده تا در طول مسیر به زائران در توزیع مواد غذایی و تغذیه، ارائه محصولات و خدمات فرهنگی و هنری، ارائه خدمات مذهبی و مشاوره‌ای، برگزاری مراسم آیینی، ارائه خدمات ویژه کودکان و نوجوانان و خدمات درمانی خدمات‌رسانی کنند.

در طول مسیر چهار موکب محوری مستقر شده است که نسبت به سایر موکب‌ها بزرگتر بوده و خدمات جامع و کامل‎‌تری ارائه می‌دهند. در کنار این موکب‌ها نیز مراسم آیینی چهارپایه خوانی توسط مداحان اهل بیت (ع) برگزار می‌شود.

همچنین با هماهنگی‌های صورت گرفته تمام خطوط اتوبوسی که مقصد آن حرم رضوی است و یا از حرم عبور می‌کنند، در این روز به صورت رایگان خدمت‌رسانی خواهند کرد. این اتوبوس‌ها تا نزدیکترین نقطه به حرم مطهر زائران و مجاوران را منتقل و در صورت اعمال محدودیت‌های ترافیکی در اطراف حرم مطهر تا میدان شهدا، میدان بسیج، تقاطع شهید گمنام و میدان شهدای مسجد گوهرشاد سرویس‌دهی را انجام خواهند داد.

برگزاری پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد

سرویس‌دهی خطوط قطارشهری مشهد نیز در روز جاری از ساعت ٧ صبح تا ٢٢ شب به صورت رایگان خواهد بود. میانگین سرفاصله زمانی رسیدن قطار‌ها در خط یک حدود ٧ دقیقه و در خط دو حدود ١٠ دقیقه در نظر گرفته شده است. امروز در برخی از زمان‌ها با توجه به شلوغی ایستگاه‌ها و اعلام مرکز فرمان، این آمادگی فراهم شده تا از سوی شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد قطار‌های فوق العاده اعزام شوند.

همچنین ۲ پارکینگ ویژه برای پارک خودروی زائران در نظر گرفته شده است. پارکینگ پایانه مسافربری امام رضا (ع) در انتهای خیابان امام رضا (ع) تا ساعت ۲۴ شنبه، ۲۶ شهریور، به صورت رایگان در اختیار زائران خواهد بود. پارکینگ دیگری که به صورت رایگان برای زائران در نظر گرفته شده، پارکینگ بوستان جهان‌شهر واقع در پادگان ارتش است. ۸ دستگاه اتوبوس نیز در این پارکینگ برای جابه‌جایی زائران به میدان ۱۵ خرداد مستقر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->