وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان!
سرخط خبرها

تا اواخر هفته جو نسبتا پایداری در خراسان رضوی برقرار است | هوای مشهد آلوده است(٢٧شهریورماه۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۵۹۴۸
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲
تا اواخر هفته جو نسبتا پایداری در خراسان رضوی برقرار است | هوای مشهد آلوده است(٢٧شهریورماه۱۴۰۱)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه دمای هوا تا اواخر هفته تغییر چندانی ندارد، گفت: طی این مدت جو نسبتا پایداری و آسمان صافی در سطح استان خواهیم داشت
گروه جامعه| شهرآرانیوز؛ مرتضی اثمری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان  با کمینه دمای ١٠ درجه  خنکترین و سبزوار  با پیشینه دمای ٣۵ درجه گرمترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان داورزن با ۵٠ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.
 
وی افزود: طی شبانه روز گذشته دمای هوای مشهد بین  ١۶ و ٢٩ درجه در نوسان بوده است و امروز دمای هوای این کلان‌شهر بدون تغییر نسبت به روز گذشته در گرمترین ساعات ٢٩ درجه و در خنکترین ساعات ١۶ درجه خواهد بود. 
 
اثمری ادامه داد: با بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی تا اواخر هفته جو نسبتا پایداری و آسمان صافی در سطح استان خواهیم داشت و در مناطق بادخیز استان به ویژه در نواحی شرقی و جنوبی وزش باد نسبتا شدید را همراه با گردوغبار خواهد بود.
 
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوا تا اواخر هفته تغییرات چندانی نخواهد داشت. 
 
با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای این شهر در ۲۴ ساعت گذشته ١١٧ بوده است، هم‌اکنون نیز شاخص کیفیت هوا ١٨۵ در شرایط ناسالم و در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
 
این شرایط هوایی احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس احتمال تشدید بیماری‌های قلبی یا ریوی در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود افراد خیلی احساس فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->