طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد مقدس: تمامی مدارس و دانشگاه‌های مشهد برای خدمت رسانی به زائران تا ۵ مهر تعطیل هستند

  • کد خبر: ۱۲۶۰۳۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
فرماندار مشهد مقدس: تمامی مدارس و دانشگاه‌های مشهد برای خدمت رسانی به زائران تا ۵ مهر تعطیل هستند
فرماندار مشهد مقدس از آمادگی مدارس و دانشگاه‌ها برای پذیرش زائران در دهه آخر صفر خبر داد.

علی صمدی جوان | شهرآرانیوز، مراسم افتتاحیه قرارگاه خدمت رسانی به زائرین دهه پایانی صفر با حضور نظری استاندار خراسان رضوی، داوری فرماندار مشهد و جمعی از مدیران دستگاه‌های دولتی خراسان رضوی و شهرستان مشهد برگزار شد.
معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس در مورد هدف از تشکیل این قرارگاه به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: از بزرگترین رویداد‌های سال در مشهد مقدس، آیین سوگواری دهه پایانی صفر و رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت، ولی نعمتمان آقا علی ابن موسی الرضا (ع) می‌باشد و در این ایام، تمامی نگاه‌ها متوجه مشهد و خدمت رسانی به زائران گرامی است.
محسن داوری ادامه داد: از حدود ۴ ماه قبل تاکنون، برنامه ریزی‌های گسترده‌ای در جهت رفاه حال زائران و مسافران گرامی در مشهد صورت گرفته است و امروز قرارگاه قرارگاه خدمت رسانی به زائرین دهه پایانی صفر با ۱۲ کارگروه در قالب ۴ کمیته برای خدمت رسانی مطلوب به میهمانان امام رضا (ع) اففتاح شد.
وی افزود: این ۴ کمیته شامل: اسکان و رفاهیات، تامین و تنظیم بازار، زیرساخت و حمل و نقل و کمیته امنیتی و انتظامی می‌باشند که هریک زیر نظر یکی از معاونین فرمانداری مشهد فعالیت خواهند داشت.

پویش ملی «نذر قدم» ویژه افراد ناتوان

رئیس قرارگاه خدمت رسانی به زائران مشهد ادامه داد: در راستای بهره مندی بیشتر زائران از خدمات، تمامی امور به مردم سپرده شده است و این قرارگاه تقش حمایتی و نظارتی دارد. به عنوان مثال، جهت تردد ایمن و بدون مشکل زائران کم توان و ناتوان، پویش ملی «نذر قدم» برای تردد با ویلچر در نظر گرفته شده است.

داوری خاطرنشان ساخت: تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار اقامتگاه برای زائران در نظر گرفته شده است که هم افرادی که به صورت هیئتی به مشهد آمده اند و هم خانوادگی یا انفرادی، می‌توانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: برای بازگشت زائران به شهر‌های خود، مشهد آمادگی دارد تا از ۵ مهر تمامی تدابیر را برای بازگشت آرام این عزیزان مهیا کند و زائران می‌توانند در سامانه‌های رزرواسیون بلیط، هم پیش خرید بلیط داشته باشند و هم از لیست انتظار بلیط‌های اتوبوس بهره‌مند گردند.

افزایش ساعت کار ۸۰۰ نانوایی در شهرستان مشهد

داوری در ارتباط با فعالیت‌های بازار ارزاق تصریح کرد: ارزاق و کالا‌های اساسی به اندازه کافی تامین شده است و مشکلی برای تامین نیاز‌های زائران گرامی نداریم.

وی ادامه داد: اجناس ۱۵ گانه ضروری با نرخ مصوب و به اندازه کافی تامین شده است و در اطراف حرم مطهر، ۴ پایگاه نظارت بر بازار در نظر گرفته شده است که بر عملکرد بازار اشراف خواهند داشت.

داوری خاطرنشان ساخت: در ارتباط با نانوایی‌های سطح شهرستان، سهمیه آرد این واحد‌های صنفی افزایش خواهد یافت و تمامسی ۸۰۰ نانوایی مشهد موظفند از ساعت ۵ بامداد تا ۲۳ نان را به دست مردم برسانند. با این حال، کیوسک‌هایی را در اطراف حرم رضوی پیش بینی کرده ایم که نان بسته بندی ارائه دهند و مواکب و هیئت‌ها با ارائه حواله می‌توانند نان تهیه کنند.

مدارس و دانشگاه های مشهد تعطیل هستند

معاون استاندار و فرماندار مشهد با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای اسکان زائر تصریح کرد: در حال حاضر در کنار اقامتگاه‌های رسمی و هتلی مشهد، مدارس، تکایا، مساجد، سالن‌های ورزشی، پارک ها، کمپ‌ها و. هم آماده پذیرایی از زائران هستند.

داوری ادامه داد: اقدام مهم دیگر، همکاری مساجد با همسایه‌های اطراف خود است تا از ظرفیت منازل به عنوان میزبان زائران بهره‌مند شویم و تاکنون برخی منازل برای این میزبانی اعلام آمادگی کرده اند.

وی متذکر شد: مدارس و دانشگاه‌های مشهد در هفته نخست مهر تعطیل هستند و این اماکن به اسکان زائران دهه پایانی صفر اختصاص یافته‌اند. بر اساس ابلاغ شورای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی همه مدارس شهر مشهد تا پنج مهر تعطیل هستند و مدارس در اختیار اسکان زائران خواهد بود. در نشستی که هفته قبل معاون اول رییس جمهور در مشهد داشتند، ایشان به وزیر علوم اعلام کردند دانشگاه‌ها در مشهد در هفته اول مهر تعطیل است و ظرفیت دانشگاه‌ها به اسکان زائران اختصاص می‌یابد.

داوری در پایان عنوان کرد: در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور مصوباتی انجام شد که قرار است با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور در هفته جاری، این مصوبات اجرایی شده و ابلاغ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->