گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) کارنامه نتایج اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد + آدرس سایت آموزش در مدارس متناسب با نقش‌های جدید معلمان بازطراحی می‌شود شناسایی ۳۵ مدرسه متخلف در مشهد | سرانه آموزشی دانش‌آموزان دولتی، ۲۵۰۰ تومان در سال است اجرای برنامه شیر رایگان در مدارس از ابتدای مهرماه | انجام غربالگری کوتاه‌قدی دانش‌آموزان در سه استان ۳ تصفیه‌ خانه جدید با فناوری‌های روز در حال احداث در مشهد دستگیری سارقی که به طلای کودکان زائران امام زاده صالح هم رحم نکرد روش‌های انتقال ویروس HPV | تزریق واکسن به معنی مصونیت کامل نیست دستگیری کلاهبردار شیطان‌صفت در تهران؛ سرقت از ۵۰ فروشگاه با طرح دوستی! آیا حذف نان و برنج باعث لاغری پایدار می شود؟ درمورد ۱۱۰ پرونده مرتبط با جنگ ۱۲ روزه تصمیم نهایی گرفته شده است اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه: بازرسی منزل نباید حرمت متهم و خانواده‌اش را بشکند قیمت واکسن‌های آنفلوانزا در مشهد چقدر است؟ + واکسن‌های توزیع‌شده پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما تلف شدن یک توله خرس در منطقه عمارت آمل (۵ شهریور ۱۴۰۴) بیش از ۷۰ درصد راه‌های فرعی و روستایی فریمان فاقد آسفالت است ۲ کشته و ۱۶ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور اهواز - شوش (۵ شهریور ۱۴۰۴) طرح‌های آموزش و پرورش برای کاهش فاصله بین مدارس عادی و استعدادهای درخشان بیشترین تخلف معلمان مربوط به حضور و غیاب کلاسی است معاون اول قوه قضاییه: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، بازار مسکن را سامان می‌دهد
سرخط خبرها

یک گردهمایی خانوادگی

  • کد خبر: ۱۲۶۱۲۵
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
یک گردهمایی خانوادگی
عالمه سادات هاشمی - مدرس حوزه و دانشگاه

پیاده‌روی اربعین یک گردهمایی باشکوه مذهبی، اجتماعی، فرهنگی و فراملیتی است که هیچ سازمان، مؤسسه یا مجموعه دولتی‌ای متولی برگزاری آن نیست. در واقع، برگزارکنندگان این همایش بی‌نظیر تک‌تک دل‌دادگان مکتب‌عاشورا هستند، مؤمنانی که اشتیاق دیدار آنان را وادار کرده است به ندای «هل من ناصر» امام‌زمانشان پاسخ دهند.

این حرارت و اشتیاق زن و مرد، پیر و جوان، کودک و بزرگ‌سال و ایرانی و عراقی و غیرآن نمی‌شناسد. فقط کافی است روح آزادی‌خواهی و بزرگ‌منشی داشته باشی تا همراه این موج دادخواهی شاهد زیباترین و عالی‌ترین جلوه‌های انسانیت و ایمان و ازخودگذشتگی باشی.

پیاده‌روی اربعین یک نمایشگاه زنده و واقعی است که شرکت‌کنندگان در آن با یک هدف مشترک و متعالی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. این هدف مشترک، یعنی حسین (ع)، آن‌ها را به خلق زیباترین صحنه‌های ایثار، صبر، تعامل، تواضع، هم‌گرایی، همدلی و عشق وادار می‌کند.

شاید به‌جرئت بتوان گفت شرکت‌کنندگان در این همایش جلوه‌های کوتاهی از اخلاق کریمانه مردم در دولت منجی را به نمایش می‌گذارند و در حقیقت، آمادگی و توان خود را برای یاری امام زمان (عج) اعلام می‌کنند.

آنان که تجربه این پیاده‌روی را دارند اعتراف می‌کنند در این سفر سخت، لذت‌های معنوی شیرینی را چشیده‌اند. در واقع، تماشای آن همه بصیرت، بزرگ‌منشی، تواضع، مهمان‌نوازی، تحمل، مدارا و همدلی باعث رشد شخصیت افراد و تغییر نگرش آنان به زندگی می‌شود.

این پیاده‌روی به زائران حسین (ع) و یاوران مهدی (عج) فرصت تفکر و خودسازی می‌دهد و توان آنان را برای رؤیارویی با مشکلات بالا می‌برد. کودکان و نوجوانان در این پیاده‌روی هویت دینی خود را بازمی‌یابند و با تجربه احساسات عمیق روحانی به شکوفایی معنوی می‌رسند.

چه هوشمندند مادرانی که برای بی‌اثر کردن هجمه شدید و بی‌امان فرهنگی بر فرزندان خود، این فرصت عالی را انتخاب می‌کنند.
آنان با شرکت در این همایش، به‌راحتی عصاره و خلاصه دین را که همان تولی و تبری است، جرعه‌جرعه در کام فرزندانشان می‌چکانند و آنان را برای نقش‌آفرینی در تمدن نوین اسلامی آماده می‌کنند.

هم‌چنین در بعد جهانی، حضور افراد مختلف با فرهنگ‌های متفاوت و از ملیت‌های گوناگون هم‌گرایی و وحدت مؤمنان در سراسر جهان را به دنبال دارد و اعتماد اجتماعی را بین آنان افزایش می‌دهد. در نتیجه، تفاوت زبان، رنگ و ملیت عملا بی‌اعتبار می‌شود و تفکر مؤمنان به صورت یک شبکه بزرگ جهانی درمی‌آید، چیزی که امروز برای ظهور به آن نیاز داریم.

یک گردهمایی خانوادگی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->