نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست!
سرخط خبرها

شرمساری کاپیتان حریف ایران در جام جهانی بابت نتایج انگلیس

  • کد خبر: ۱۲۶۸۸۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
شرمساری کاپیتان حریف ایران در جام جهانی بابت نتایج انگلیس
هری کین از هواداران تیم ملی انگلیس بابت نتایج ضعیف اخیر این تیم عذرخواهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، انگلیس شب گذشته در مرحله گروهی لیگ ملت‌های اروپا برابر ایتالیا قرار گرفت و با نتیجه ۰-۱ بازنده از زمین خارج شد.
آن‌ها با این نتیجه به دسته پایین‌تر این لیگ سقوط کردند و حالا پنج بازی بدون پیروزی و ۴۵۰ دقیقه بدون حتی یک گل زده را سپری می‌کنند که باعث خشم و ناراحتی شدید هواداران این تیم شده است.
تماشاگرانی که شب گذشته برای تماشای بازی انگلیس به سن سیرو رفته بودند، به شدت نسبت به عملکرد این تیم و کادر فنی آن اعتراض کردند و صدای سوت‌ها و هو کردن آن‌ها به خوبی به گوش می‌رسید.
کین پس از پایان این بازی به خبرنگاران گفت: «من ناراحتی هواداران را درک می‌کنم، اما فکر می‌کنم در مجموع عملکرد بهتری داشتیم. شانس‌های بیشتری ایجاد کردیم، اما آن‌ها از یک لحظه استفاده و دروازه ما را باز کردند. حتی از همان لحظه به بعد هم توپ و میدان در اختیار ما بود.»


این مهاجم تاتنهام با اشاره به نزدیکی رقابت‌های جام جهانی اظهار داشت: «ما در حال حاضر می‌خواهیم برای ماه نوامبر آماده شویم و این بازی آماده‌سازی بسیار خوبی بود. ما از جای برمی‌خیزیم، از این شکست درس می‌گیریم و برای بازی روز دوشنبه با تمام وجود آماده می‌شویم.»
او درباره نتایج ضعیف این تیم در چند ماه اخیر اضافه کرد: «چند بازی اخیر بسیار ناامیدکننده بوده است. این بخشی از فوتبال است، شما یاد می‌گیرید و عبور می‌کنید. ما در حال آماده شدن برای بزرگترین تورنمنت فوتبالی هستیم. باید اطمینان حاصل کنیم که با تمام وجود در این بازی به میدان خواهیم رفت.»

 

منبع: ورزش‌سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->