سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

اجتماع بزرگ امت رسول‌الله (ص)، فردا یکشنبه (۳ مهر ۱۴۰۱) در میدان انقلاب تهران برگزار می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۶۹۵۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۵
اجتماع بزرگ امت رسول‌الله (ص)، فردا یکشنبه (۳ مهر ۱۴۰۱) در میدان انقلاب تهران برگزار می‌شود + جزئیات
کانون‌های قرآنی و هیئات مذهبی تهران بزرگ از عموم مردم و هیئات حسینی تهران دعوت کردند برای برگزاری اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص) که ساعت ۴ بعد از ظهر فردا یکشنبه ۳ مهر از ۴ مسیر به سوی میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد، حضور یابند.

به گزارش شهرآرانیوز، کانون‌های قرآنی و هیئات مذهبی تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای از عموم مردم و هیئات مذهبی تهران دعوت کردند برای محکومیت هتک حرمت به قرآن کریم، مسجد، پرچم مقدس جمهوری اسلامی و نوامیس مردم در اغتشاشات روز‌های اخیر، در اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص)، که ساعت ۴ بعد از ظهر روز یک‌شنبه ۳ مهر برابر ۲۸ صفر از چهار مسیر به سوی میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد، حضور یابند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون 

اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا و غیبه  ولینا صلواتک علیه و علی آبائه

مردم مومن و غیرتمند تهران بزرگ با کمال تاسف و تاثر در ایام سالروز ارتحال پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) شاهد اقدامات شنیع مزدبگیران استکبار در هتک حرمت مقدسات بودیم.

قرآن کریم، مسجد، پرچم مقدس جمهوری اسلامی و نوامیس مردم را هتک کردند و بی‌گناهان را بی‌رحمانه هدف تیراندازی‌های کور قرار دادند و هر مخالف اغتشاش و آشوب را با سنگ و چوب و دشنه پاسخ گفتند؛ به بهانه مرگ اتفاقی یک‌نفر، بی‌گناهان زیادی را گشتند.

ماهیت این مزد بگیران دشمن را از رسانه‌هایی که آن‌ها را تحریک و امر به این کار‌های پلید می‌کنند می‌توان شناخت، رژیم‌هایی که هر کدام در کودک‌کٌشی و زن‌کٌشی بر یکدیگر سبقت می‌گیرند، از رژیم کودک‌کٌش صهیونیستی که روزی را بدون کشتن مظلومان به شب نمی‌رساند تا رژیم آل‌سعود که خبرنگار مخالف خود را با ارّه موتوری قطعه قطعه می‌کند و هر روز بر سر مردم بی‌دفاع یمن بمب می‌ریزد تا رژیم آمریکا که دستش به خون میلیون‌ها بی‌گناه آلوده است و ننگ شکنجه‌گاه‌ها و کشتارگاه‌های گوانتانامو و ابوغریب  را بر پیشانی دارد و بی‌بی‌سی حامی قتل عام مردم عراق و افغانستان توسط ارتش استعماری انگلیس بر مرگ اتفاقی یک خانم اشک تمساح می‌ریزند و این آشوب‌ها را فرماندهی می‌کنند، صد‌ها میلیارد تومان ثروت عمومی را به آتش کشیدند و بدتر از این، امنیت مردم را مختل کردند.

ما از نیروی انتظامی و امنیتی که با اقتدار توطئه  دشمن را مهار کرده‌اند تشکر می‌کنیم، اما تجربه نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی، مردمی شروع شده مردمی ادامه یافته و همیشه با حضور مردم استمرار می‌یابد؛  لذا از همه هیئت‌های حسینی و کانون‌های قرآنی و عموم مردم عزیز تهران که همیشه نشان داده‌اند بصیرترین مردم روزگارند، دعوت می‌کنیم در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله (ص) که ساعت ۴ بعد از ظهر روز یک‌شنبه ۳ مهر برابر ۲۸ صفر با حرکت دستجات مردم و هیئت‌های حسینی از چهار مسیر بسوی میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد،  تا مواضع مردم در قبال این حوادث تبیین شود و یک‌بار دیگر مردم هوشمند و بصیر تهران با حرکت الهی خود به جهانیان بفهمانند که صدای حق‌طلبی ملت امام حسین (ع) بالاتر از همه بوق‌های تبلیغاتی دشمنان است؛ و مسولان انتظامی و اجرایی و قضایی بدانند خواست عموم مردم محاکمه و مجازات عاملان این اعمال ننگین و بازستاندن سرمایه‌های به آتش کشیده شده از آنهاست.

جانمان را فدای آیه آیه این قرآن می‌کنیم و تا آخرین قطره خون پای برافراشته بودن این پرچم ایستاده‌ایم.

ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

یکم مهرماه ۱۴۰۱

ستاد مردمی برگزاری اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص)

کانون‌های قرآنی و هیئات مذهبی تهران بزرگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->