سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صرافی‌های مجاز تبلیغ رمزارز را به وزارت ارشاد معرفی کرد نام ماه‌های کامل سال: تاریخچه، معنا، ریشه‌شناسی و تحلیل فرهنگی یک‌سوم پروژه فیبر نوری مشهد تکمیل شد | ساخت ۶۰ ایستگاه مخابراتی جدید در مناطق دارای پوشش ضعیف مهم‌ترین بخش‌های رویداد ملی «شهر هوشمند و هوش مصنوعی» (آبان ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره ابرماه آبان ۱۴۰۴ (بزرگ‌ترین ماه کامل سال) + زمان و شیوه رصد دو حالت جدید ترجمه به گوگل ترنسلیت اضافه می‌شود رونمایی از نخستین ربات کاملاً خودران انبار با ویژگی‌های جدید اعتیاد از نوع هوش مصنوعی چرا آفلاین‌بودن به ترند نسل جدید تبدیل شده است؟ چرا مغز پس از بی‌خوابی حواس‌پرتی شما را افزایش می‌دهد؟ مهندسان کشاورزی پسماند‌های غذایی را به سوخت هواپیما تبدیل کردند سنجش کیفیت خواب با ساعت‌های هوشمند چطور می‌تواند به تشخیص بیماری‌ها کمک کند؟ ماینکرفت با فروش ۳۵۰ میلیون نسخه، رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد عضو شورای‌ عالی فضای مجازی: نگرانم توافق با تلگرام منجر به سازوکاری مشابه «مکانیسم ماشه» شود ایلان ماسک خودروی پرنده‌ای می‌سازد فراتر از خودروی جیمز باند نحوه تأمین امنیت سایبری سامانه‌های هوش مصنوعی مشخص شد هشدار وزیر ارتباطات درباره حملات سایبری داخلی به‌دلیل استفاده از فیلترشکن‌ها سه تنظیم مخفی برای افزایش عمر باتری گوشی آیفون پرفروش‌ترین برند‌های موبایل جهان در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۵ + فهرست درمان سرطان تخمدان مقاوم به کمک نانو ذرات کمکی عضلات مبتنی‌ بر هوش مصنوعی، راه‌حلی برای بازیابی توانایی‌های حرکتی
سرخط خبرها

ایلان ماسک: بیش از ۱ میلیون ترمینال استارلینک تولید شده است

  • کد خبر: ۱۲۷۱۶۵
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
ایلان ماسک: بیش از ۱ میلیون ترمینال استارلینک تولید شده است
ایلان ماسک در توییتی اعلام کرده که اسپیس ایکس تا به امروز بیش از ۱ میلیون ترمینال برای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک تولید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به سرعت در حال رشد است و بر شمار کاربران آن در سراسر جهان افزوده می‌شود. حالا ایلان ماسک اعلام کرده که شرکت تحت مدیریت او، اسپیس ایکس تا به امروز بیش از یک میلیون ترمینال یا همان دیش استارلینک تولید کرده است.

در روز‌های اخیر خبر تولید ۱ میلیون ترمینال از سوی برخی منابع اعلام شده بود، اما امکان تایید آن‌ها وجود نداشت. اما حالا مدیرعامل اسپیس ایکس در توییتی گفته که استارلینک حالا بیش از یک میلیون ترمینال تولید کرده است.

تولید ۱ میلیون ترمینال در ۱۹ ماه
اسپیس ایکس در فوریه ۲۰۲۱ پیش فروش عمده کیت‌های استارلینک را شروع کرد و حالا پس از تقریبا ۱۹ ماه، میزان تولید کیت‌ها به بیش از ۱ میلیون رسیده است. از آن زمان تا به امروز، استارلینک به کشور‌های زیادی راه پیدا کرده و کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

چند روز پیش استارلینک در قطب جنوب هم فعال شد تا ایلان ماسک مدعی سرویس‌دهی آن در ۷ قاره جهان شود. مدیرعامل اسپیس ایکس همچنین گفته بود که سرویس استارلینک را در ایران فعال می‌کند و البته اخیرا گفته شده که این سرویس در ایران فعال شده است.

البته حتی اگر استارلینک در ایران فعال شده باشد، باز هم کاربران نمی‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند چرا که به ترمینال نیاز دارند. علاوه بر ترمینال، باید سرویس هم تهیه کرد؛ سرویسی که ماهانه ۱۱۰ دلار روی دست کاربران هزینه می‌گذارد. هزینه خود ترمینال یا کیت‌ها هم برابر ۵۹۹ دلار است. در این مقاله دیجیاتو‌ می‌توانید با نحوه راه‌اندازی و استفاده از استارلینک و همچنین تجهیزات موردنیازش آشنا شوید؛ بنابراین تا زمانی که کیت‌ها به کشورمان نرسند و در اختیار کاربران قرار نگیرند، احتمال استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در کشورمان وجود ندارد. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم اپ‌هایی که هم اکنون در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها به عنوان اپ استارلینک برای ارائه اینترنت دست به دست می‌شوند،  در حقیقت بدافزار هستند و گوشی‌های کاربران را آلوده می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->