شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارش شهرآرا از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی
سرخط خبرها

اعلام نرخ نهایی سرویس مدارس در تهران

  • کد خبر: ۱۲۷۴۴۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
اعلام نرخ نهایی سرویس مدارس در تهران
معاون فنی و بهره‌برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد گلایه والدین از گرانی نرخ سرویس مدرسه در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد و گفت: بر اساس آخرین مصوبه کارگروه ماده ۱۸ نرخ نهایی سرویس مدارس اعلام شده و اخذ مبلغ بیشتر از نرخ مصوب شورای شهر تهران تخلف است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی محتشمی پور، در واکنش به گلایه برخی والدین دانش آموزان در مورد گرانی نرخ کرایه سرویس مدرسه گفت: سرویس مدرسه یا به عبارتی سرویس حمل و نقل دانش آموزی تابع آئین نامه سرویس مدارس و دستورالعمل اجرایی سرویس مدرسه مصوب هیات وزیران است که تکالیف مشخصی را برای دستگاه های مختلف در نظر گرفته است که براین اساس سازمان تاکسیرانی شهر تهران به عنوان مرجع صدور پروانه برای پیمانکار سرویس مدرسه و صدور مجوز برای ناوگان سرویس است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش متولی نظارت بر قراردادهای پیمانکاران با مدارس و والدین است، افزود: تا سال تحصیلی ۹۸ سرویس فعال مدرسه داشتیم اما با بروز پدیده کرونا و تعطیلی مدارس عملا سرویس مدرسه معلق شد و این روند تا شروع سال تحصیلی جدید و آغاز فعالیت حضوری مدارس ادامه داشت که طبیعتا بعد از دو سال وقفه برای شروع مجدد سرویس مدرسه با مشکلات و کمبودها مواجه شدیم.

محتشمی پور با بیان اینکه دقت داشته باشید که سرویس مدرسه کسب و کاری آزاد است و این خدمات توسط بخش خصوصی ارائه می شود و به همین دلیل آنها در هنگام قبول یا رد خدمات دهی در سرویس مدارس، نسبت به بررسی صرفه و صلاح اقدام می کنند، ادامه داد: قیمت و نرخ کرایه سرویس مدرسه، تعیین کننده وضعیت خدمات رسانی به دانش آموزان است یعنی بعبارتی اگر قیمت نرخ کرایه سرویس مدرسه پایین باشد، این عمل با استقبال والدین روبرو می شود اما راننده ها ناراضی شده و به کسب و کارهای موازی رو می آورند یا بالعکس با افزایش نرخ کرایه، رانندگان برای ارائه خدمات دیر جذب شده اما والدین ناراضی خواهند بود.

ترافیک و میزان سفر تاثیر مستقیمی بر نرخ کرایه سرویس مدارس دارند

معاون فنی و بهره‌برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران افزود: واقعیت این است که بعد از رشد و فراگیری مسافربرهای اینترنتی، بسیاری از کسب و کارها از جمله رانندگی سرویس مدرسه، دچار دستخوش شد؛ بگونه‌ای که اگر الگوریتم قیمت گذاری این مسافربرهای اینترنتی را مشاهد کنیم، می‌بینم که تعیین قیمت ارتباط مستقیمی با پیک ترافیک دارد و در این راستا در مسیرهای عادی در زمان اوج ترافیک قیمت‌های چند ده هزار تومانی دریافت می شود و در زمان ترافیک معمولی نیز قیمت‌های سفر بشدت کاهش می‌یابد، پس بعبارتی دیگر ترافیک و میزان سفر تاثیر مستقیمی بر نرخ کرایه دارند و این در حالی است که ما در جلسات و بررسی‌های مختلف پیش بینی می‌کردیم که مسافربرهای اینترنتی با نرخ کرایه‌ای که دریافت می‌کنند، گلوگاه ما در امر سرویس مدرسه باشند؛ چراکه با افزایش کرایه‌ها، رانندگان را به سمت خود جلب می‌کنند و این مسئله موجب می‌شود که تمام کسب و کارهای فعال در حمل و نقل دچار عارضه شوند.

اعلام نرخ نهایی سرویس مدارس

وی با بیان اینکه براساس آخرین مصوبه کارگروه ماده ۱۸، مقرر شد که نرخ کرایه سرویس مدرسه ۳ تا ۸ میلیون تومان باشد که در بیشترین حالت برای هر دانش آموز برای ۹ ماه استفاده از سرویس مدرسه ۸ میلیون تومان باید پرداخت شود، گفت: با محاسبه این نرخ برای ۴ دانش آموزی که سوار سرویس مدرسه می شوند، مشخص می شود که روزانه ۱۴۰ هزار تومان درآمد سفر سرویس مدرسه با محاسبه رفت و آمد، سرویس مدرسه باید گفت که هر سفر برای راننده سرویس مدرسه به ازای جابجایی ۴ دانش آموز طی ۹ ماه، ۷۰ هزار تومان است که این نرخ معادل یک سفر تک سفر معمولی در یک مسیر نزدیک در مسافربرهای اینترنتی است.

محتشمی پور با بیان اینکه بر اساس مسافت، ترافیک و... نرخ کرایه سرویس مدرسه بین ۳ تا ۸ میلیون تومان در ۹ ماه تعیین شده است که البته گزارشاتی از اخذ کرایه های ۱۸،۲۰ و ۳۰ میلیون تومان نیز به ما رسیده است، اظهار کرد: دقت داشته باشید که مبنای تعیین نرخ کرایه سرویس مدرسه، سال ۱۴۰۰ است و براساس مصوبه شورا اجازه داده شده بود که تا سقف ۳۵ درصد به میانگین ۲۵ درصد نرخ افزایش یابد که این اختلاف سه تا ۸ میلیونی نرخ کرایه سرویس مدرسه هم از اینجا نشأت می‌گیرد که در برخی مناطق همچون منطقه ۱۹ آموزش و پرورش، از لحاظ جغرافیایی تراکم جمعیت بالا نیست و ترافیک کمی در معابر شاهد هستیم و همچنین تمرکز مدارس و منازل را شاهد هستیم پس برای سرویس‌های مدرسه این منطقه افزایش نرخ کمتری را شاهد هستیم و به طور متوسط نرخ کرایه همه سرویس های مدارس بین ۱۷ تا ۳۰ درصد افزایش داشته است.

اخذ مبلغ بیشتر از نرخ مصوب بابت سرویس مدارس از والدین تخلف است

وی با بیان اینکه در سالهای اخیر گرانی و افزایش قیمت بر روی زندگی رانندگان سرویس مدرسه نیز تاثیر گذاشته است، افزود: در این میان شاهدیم که مبالغ بیشتری بین والدین و شرکت های سرویس مدارس منتقل می شود که این برخلاف مصوبه شورا و تخلف است؛ اما بر اساس قانون، ناظر قراردادهای سرویس مدارس، اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران است که باید بر این مبالغ میلیونی نظارت کند؛ اما اگر تخلفی در مورد نحوه خدمات دهی بود همچون عدم نصب برچسب سرویس مدرسه و... رسیدگی آن برعهده شهرداری تهران و مشخصا سازمان تاکسیرانی است.

با بحران کمبود راننده سرویس مدارس مواجه هستیم

معاون فنی و بهره‌برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه عارضه اصلی در تعیین نرخ کرایه سرویس مدرسه، اثرگذاری سامانه‌های هوشمند مسافربری در این کسب و کار است، گفت: وقتی نرخ کرایه را برای جذاب و بصرفه کردن سفر برای راننده بالا می‌بریم، خانواده‌ها ناراضی می‌شوند و وقتی نرخ کرایه را برای رضایت خانواده‌ها کاهش می‌دهیم، راننده‌ای جذب نمی‌شود؛ بگونه‌ای که ما برای سرویس مدرسه در سال تحصیلی جاری سه مرتبه فراخوان صادر کردیم که در مجموع حدود ۲۰۰۰ نفر راننده اعلام آمادگی کردند در حالی این رقم برای سال ۹۸ ، حدود ۱۸ هزار نفر بود و برای سال تحصیلی جاری آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد که به ۲۰ هزار راننده سرویس مدرسه نیاز دارد در حالی که فقط ۲۰۰۰ نفر به فراخوان پاسخ دادند و ما با بحران مواجه هستیم و این خلاء و فاصله ناشی از کسب و کارهای موازی است.

۳ بسته تشویقی برای جذب راننده سرویس مدارس

محتشمی پور ادامه داد: بر همین اساس شهرداری تهران مشوق‌هایی را برای رانندگان سرویس مدرسه در نظر گرفته است تا رانندگان ترغیب شوند که در این ناوگان فعال شوند که بر اساس رایزنی‌های انجام شده، هر خودرو سرویس مدرسه از تخفیف ۷۰ درصدی طرح ترافیک برخوردار است و همچنین سهمیه سوخت معادل سهمیه سوخت ناوگان حمل ونقل عمومی برای آنها پرداخت می شود. همچنین سازمان تاکسیرانی مزایای تاکسیرانان همچون بیمه تکمیلی و... را برای رانندگان سرویس مدرسه فعال خواهد کرد و حتی امسال به سراغ اولیاء رفته و به آنها پیشنهاد دادیم که به عنوان سرویس مدرسه فعال باشند و زمانی که فرزند خود را به مدرسه می‌رسانند، سه دانش آموز دیگر را نیز جابجا کنند که اگر والدین پای کار بیایند، افزایش ضریب ایمنی حمل ونقل دانش آموزان را شاهد خواهیم بود.

نمی‌توانیم رانندگان را مجبور کنیم که در سامانه سرویس مدرسه فعال شوند

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم رانندگان را مجبور کنیم که در سامانه سرویس مدرسه فعال شوند، گفت: دعوت از والدین دانش آموزان برای فعالیت در سامانه سرویس مدرسه بسیار اتفاق خوبی است چراکه بسیاری از خانواده‌ها درایام کرونا تمایل دارند که فرزندانشان را خودشان به مدرسه ببرند و حالا در این مسیر می‌توانند سه دانش آموز دیگر را نیز جابجا کنند که اگر این استقبال ایجاد شود، در آینده‌ای نزدیک یک سامانه ایمن خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->