خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی
سرخط خبرها

قلیچ نیازی:سطح رقابت‌های والیبال ساحلی زنان بالاست| برای قهرمانی باید جنگید

  • کد خبر: ۱۲۷۹۵۳
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
قلیچ نیازی:سطح رقابت‌های والیبال ساحلی زنان بالاست| برای قهرمانی باید جنگید
در پایان مرحله یک چهارم نهایی تور والیبال ساحلی آزاد زنان ایران تیم‌های مازندران دو، گلستان، مازندران یک و هرمزگان یک با شکست حریفان خود به مرحله نیمه‌نهایی صعود کردند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مرحله مقدماتی نخستین دوره تور ملی والیبال ساحلی زنان از صبح روز شنبه ۹ مهر آغاز شده است و تیم «گلستان» با پیروزی بر حریفان در مرحله مقدماتی، یک هشتم و یک چهارم نهایی، راهی مرحله نیمه نهایی شد.
ثریا قلیچ نیازی یکی از بازیکنان تیم «گلستان» با اشاره به این که حدود سه سال است که در حوزه والیبال ساحلی فعالیت می‌کند، گفت: پیش از این دوومیدانی و والیبال سالنی کار می‌کردم و حالا نزدیک به سه سال است که والیبال ساحلی بازی می‌کنم.
وی درباره کیفیت نخستین دوره تور ملی والیبال ساحلی زنان توضیح داد: سطح رقابت‌ها بالاست و با حضور ۲۴ تیم برگزار می‌شود که تمام آن‌ها با ۸۰ درصد آمادگی به مسابقات آمده‌اند و کیفیت بازی‌ها خوب است. بازیکنان تیم‌ها هماهنگی بسیار خوبی دارند و به هیچ وجه نمی‌توان نتیجه و قهرمان را پیش‌بینی کرد. همه مدعی قهرمانی هستند و برای موفقیت و کسب سکو باید بسیار جنگید.
این بازیکن در خصوص شرایط برگزاری اظهار کرد: زمین، تجهیزات و سطح داوری‌ها خوب بوده و از مسوولان برگزاری تشکر می‌کنم. ساحلی‌بازان بسیار خوبی شرکت کردند و همه تیم‌ها تمرین کرده‌اند این موضوع را می‌توان از سبک بازی‌شان فهمید. وقتی اولین دوره مسابقات در این سطح برگزار می‌شود، مطمئنا تداوم آن باعث پیشرفت بازیکنان خواهد شد.
زهرا خان‌محمدی دیگر بازیکن تیم «گلستان» هم گفت: سطح مسابقات بسیار بالاست و تیم‌ها با انگیزه بالا در این دوره از رقابت‌ها حضور دارند. بازیکنان تمام تلاش خود را به خرج می‌دهند تا از جدول بالا بیایند. من فرصت چندانی برای تمرین نداشتم و بیشتر والیبال سالنی تمرین کردم. اگر زمان مسابقات را زودتر می‌دانستم، فرصت تمرین بیشتری داشتیم و هماهنگ‌تر از حالا ظاهر می‌شدیم.
وی افزود: در کل مسابقات، زمین، تجهیزات و همه امکانات خوب است و از مسئولان سپاسگزارم که تلاش می‌کنند این مسابقات به خوبی برگزار شود.
این بازیکن در خصوص دلیل علاقه‌اش به والیبال ساحلی عنوان کرد: هماهنگ شدن با یک بازیکن بسیار راحت‌تر از پنج بازیکن است. من و ثریا دوستان خوبی هستیم و دو سال پیش که در بهشهر اولین مسابقمان را انجام دادیم فهمیدیم که می‌توانیم یار خوبی برای هم باشیم. تمام تلاشمان را کردیم که بهترین خودمان را در زمین ارائه دهیم و خوشحالم که با ثریا بازی می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->