یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۶ و ۱۷ اسفند ۱۴۰۳) + خلاصه داستان
سرخط خبرها

پروانه معصومی: از حواشی سینما به روستا پناه آوردم

  • کد خبر: ۱۲۸۲۱۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
پروانه معصومی: از حواشی سینما به روستا پناه آوردم
پروانه معصومی بازیگر پیشکسوت گفت: اینکه در خانه بمانم و استراحت کنم راحت‌ترم، حداقل آسوده و به دور از حواشی قرار می گیرم، من صرفا یک بازیگرم و میخواهم کارم را بکنم اما اینکه بخواهم خودم را در معرض برخی اتفاقات قرار دهم برایم ناخوشایند است.

به گزارش شهرآرانیوز، پروانه معصومی پیرامون آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول هیچ کاری نیستم و خوشحالم که هیچ کاری نمی‌کنم زیرا به هیچ وجه علاقمند در حاشیه بودن نیستم.

همیشه به دور از حاشیه بوده‌ام
وی در همین رابطه ادامه داد: اینکه در خانه بمانم و استراحت کنم راحت‌ترم، حداقل آسوده و به دور از حواشی قرار می گیرم، من صرفا یک بازیگرم و میخواهم کارم را بکنم اما اینکه بخواهم خودم را در معرض برخی اتفاقات قرار دهم برایم ناخوشایند است.
معصومی درباره احتمال حضور در سریال «موسی (ع)» اضافه کرد: فعلا هیچ تماسی از این پروژه با من نشده است، دوست دارم در این پروژه باشم اما هنوز تماسی نداشته ام.
بازیگر سریال «یوسف پیامبر (ع)» درباره دلیل دوری خود از حواشی سینما تاکید کرد: سالهاست به یک روستا پناه آورده ام که از حواشی سینما دور شوم، گاها از من مصاحبه منتشر می شود در صورتی که من به فرد گفته‌ام که نمی خواهم مصاحبه کنم اما فردای آن روز می بینم از زبان من تیتر زده اند.
معصومی در همین مورد خاطرنشان کرد: تمام تلاش من در سالهای اخیر این بوده که از جو سینما فاصله بگیرم، نه ماهواره دارم و نه شبکه اجتماعی را دنبال می کنم، فقط تلویزیون ایران را می بینیم و هرچه می دانم از همین رسانه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->