توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران
سرخط خبرها

درخواست خانواده مهسا امینی، سیاسی است و هیچ منطق پزشکی و قانونی ندارد

  • کد خبر: ۱۲۸۲۹۸
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
  • ۲
درخواست خانواده مهسا امینی، سیاسی است و هیچ منطق پزشکی و قانونی ندارد
یک حقوقدان گفت: درخواست خانواده امینی مبنی بر اینکه پزشکان معتمدشان در بررسی و تهیه گزارش علت فوت مهسا امینی حضور داشته باشند، به نظر صرفآً سیاسی است و هیچ منطق پزشکی و قانونی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن تردست؛ پیشکسوت حقوقی کشورمان درباره برخی زمزمه‌ها مبنی بر به رسمیت نشناختن رأی پزشکی قانونی کشور در پرونده فوت مهسا امینی اظهار کرد: وقتی اتفاقی می‌افتد و کسی برای پیگیری شکایتی به دستگاه قضائی مراجعه می‌کند، شکایت او طبق مقررات آیین دادرسی جاریه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. شخص نمی‌تواند بگوید پزشکی که مورد اعتماد من است علت مرگ را بیان کند، چون پزشک مورد اعتماد در رسیدگی‌های قضائی پزشکی قانونی است که در قوانین پیش‌بینی شده و اگر کسی بخواهد ادعا دیگری مطرح کند، مراجعه به دستگاه قضائی نکرده بلکه این نظر شخصی دل‌بخواهی است و همچین چیزی در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

تردست تأکید کرد: در هیچ جای دنیا اینطور نیست که برای رسیدگی قضائی به یک حادثه و یک واقعه از طرف‌های پرونده خواسته شود که پزشک مورد اعتماد خود را معرفی کنند و این در واقع یک درخواست سیاسی صرف است و هیچ محمل قانونی ندارد و برای فرار از قانون بیان شده است.

این حقوقدان ادامه داد: اصولاً در تمام سیتسم‌های قضائی دنیا مرجع رسیدگی و اظهار نظر تخصصی، مراجع تعیین‌شده و مصوب شده در قانون است و این نیست که برای امر تخصصی در سیستم قضائی به معتمدین طرف‌های پرونده رجوع شود.

این قاضی سابق افزود: فرض کنیم که این خانواده بگویید ما پزشکان مورد اعتماد خودمان را می‌خواهیم، طرف مقابل هم می‌تواند بگوید که ما هم پزشکان مورد اعتماد می‌خواهیم. بعد اگر این پزشکان در اظهار نظر اختلاف کردند؛ کدام مرجع قضائی می‌تواند حقیقت موضوع را احراز کند؟ امر خیلی مضحک و مسخره می‌شود که شاکی و مشتکی‌عنه هر کدام بگویند که ما پزشک مورد اعتماد خود را می‌خواهیم.

تردست تأکید کرد: ما در قوانین پزشک معتمد نداریم و مرجع رسیدگی پزشکی قانونی است مثل کارشناسان دادگستری که کارشناسان مورد اعتماد طرفین نیستند بلکه کارشناسانی هستند که پروانه خود را از کانون کارشناسان رسمی دریافت کرده‌اند و طبق آن عمل می‌کنند. پزشکان پزشکی قانونی هم طبق مستندات منطبق بر قانون و با رعایت قوانین اظهارنظر می‌کنند و نظر تخصصی می‌دهند.

تردست در پایان اظهار کرد: موارد مختلفی وجود داشته که در برخی پرونده‌ها پزشکی قانونی محل نظری داده که نسبت به آن اعتراض شده و پرونده به کمیسیون سه نفره و تا کمیسیون هفت نفره رفته تا موضوع بررسی دقیق شود اما اینکه پزشکی مورد اعتماد اولیای دم یا شاکی مورد مطالبه باشد این امر مضحکی است و در هیچ جای دنیا اینطور نیست. اینکه پزشکی قانونی علت تامه فوت را اعلام کند، امری است که مورد تأیید و تأکید قاطبه حقوق‌دانان است و بر این اساس درخواست خانواده مهسا امینی صرفآً درخواستی سیاسی و جوسازی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
0
0
اگه ریگی تو کفشتون نیست قبول کنید غائل را خاتمه دهید اگه اینها می گویند به خاطر عمل جراحی قبلی است بهترین فرصت برای نظام قبول کردن خواسته خانواده مرحومه می باشد. تا رسوا شود دشمنان نظام
خلیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۸
همینه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->