نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها
تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات باشگاهی کشور/ سال ۱۳۷۰ – قسمت سوم

ابومسلم در مخمصه تهران و باتلاق رشت!

  • کد خبر: ۱۲۸۳۵۲
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
ابومسلم در مخمصه تهران و باتلاق رشت!

حسین نخعی‌شریف | شهرآرانیوز؛ ابومسلم نماینده خراسان در اولین دوره لیگ آزادگان با نتایجی سینوسی، شش هفته اول را پشت‌سر گذاشت که در دو قسمت گذشته به آن اشاره کردیم. این هفته نتایج ابومسلم را در هفته‌های هفتم و هشتم مرور می‌کنیم.

شکست با پنالتی مقابل پاس

مشکی‌ها پنجشنبه ۲۱ شهریور و در حضور کمتر از ۳ هزار نفر در ورزشگاه شهید شیرودی در چارچوب هفته هفتم به‌مصاف پاس تهران رفتند، درحالی‌که استقلال و پرسپولیس فقط چهار و پنج بازی انجام داده بودند و شهرآورد آن‌ها که می‌بایست در این هفته انجام می‌شد نیز به تعویق افتاده بود!

قیاسی برای این مسابقه فقط کاظم فوجی را درخط حمله گذاشته بود و با ترکیبی کاملا دفاعی تیمش را با پنج هافبک به میدان فرستاده بود که نشان‌دهنده ترس از حریف بود. پاسی‌ها نیز با استفاده از قدرت تهاجمی مدیرروستا، گروسی و نوآموز و دوندگی بی‌امان استیلی و حکیم‌زاده میل به پیروزی را از همان دقایق نخست نشان دادند، اما در نیمه اول دوبار به تیر دروازه زدند و دوبار هم حسین نخودیان سنگربان ابومسلم، مانع هدف‌زنی شاگردان فیروز کریمی شد.

نیمه دوم بازهم در بر همان پاشنه چرخید؛ حمله از پاس و دفع توپ از ابومسلم. تا اینکه دقیقه ۵۵ منوچهر نظری، خطای مهاجری روی محسن گروسی را پنالتی اعلام کرد تا مدیرروستا آن را به گل تبدیل کند. بعد این گل بازی کمی رنگ خشونت گرفت که قطع‌شدن بازی به‌مدت ۳۰ دقیقه به‌دلیل اعتراض پاسی‌ها به خراب‌بودن نورافکن‌های ورزشگاه، هیجان مشکی‌ها را گرفت و با اخراج دقیقه ۸۳ رمضان شکری، ابومسلم خلع سلاح شد تا همان تک‌حمله‌هایش هم متوقف شود.

جنجال و دعوا در رشت

با برگزاری رقابت‌های هفته هفتم، مسابقات با وقفه‌ای چهل‌روزه مواجه شد تا ابومسلم جمعه ۳ آبان در رشت به‌مصاف استقلال این شهر برود؛ دیداری جنجالی و پرحادثه. مشکی‌ها که با موافقت سپاه موفق به اخذ مجوز بازی خداداد شده بودند، قصد داشتند با یک بازی بسته ابتدا گل نخورند و بعد با استفاده از هنر فردی خداداد، روی ضدحمله به گل برسند، اما یک بهزاد داداش‌زاده آماده در مرکز میدان رشتی‌ها، خیلی زود نقشه کادرفنی ابومسلم را خنثی کرد! شاگردان مجید جهانپور با فشار بیش از ۸ هزار تماشاگر تا سوت محسن زمانی به صدا درآمد، چنان عرصه را بر رقیب تنگ کردند که مشکی‌ها فقط دفع توپ می‌کردند، اما این مقاومت فقط ۱۶ دقیقه دوام داشت تا اسماعیل زاهد ویشگاهی، توپ ارسالی داداش‌زاده را با ضربه سر به گل تبدیل کند.

با شروع نیمه دوم داداش‌زاده این بار با شلیکی دیدنی توپ را به تور رساند تا دقیقه ۴۸ بازی ۲ بر ۰ به‌سود آبی‌های شهر باران شود. پس از این گل ابومسلمی‌ها دست از بازی دفاعی برداشتند و با اضافه‌شدن رضاداد عزیزی به‌جای کاظم فوجی در خط حمله پرتحرک‌تر شوند. آن‌ها همچنین هادی برگی‌زر را به‌جای محمد چاهجویی به میدان فرستادند تا قدم‌به‌قدم با داداش‌زاده حرکت کند و او را به هر طریق از کار بیندازد، ولو با خطا‌های مکرر و دریافت کارت زرد که این تاکتیک مؤثر بود و فرار رضاداد را برادرش خداداد در دقیقه ۵۸ به گل تبدیل کرد تا اختلاف به یک گل برسد.

درحالی‌که مشکی‌ها برای فرار از شکست در تلاش بودند، گل دقیقه ۷۴ سیدرضا بهشتی آب سردی بود بر پیکر آن‌ها. بعد از این گل حسین نخودیان دروازه‌بان ابومسلم به‌سمت سعید رمضی کمک‌داور این مسابقه رفت و به‌نشانه آفساید به او اعتراض کرد. خداداد و رضاداد هم وارد ماجرا شدند و پس از آن همه ابومسلمی‌ها حتی کادرفنی به‌سمت کمک‌داور رفتند. داور با اخطار به نخودیان و خداداد سعی در آرام‌کردن بازی داشت، او حتی حسین رضایی کاپیتان آرام ابومسلم را هم که برای داور دست زده بود، بی‌نصیب از کارتش نگذاشت!

اعتراض و ترک میدان

ابومسلمی‌ها پس از این اتفاق به نشانه اعتراض در گوشه زمین جمع شده و درحال شور و مشورت بودند که بازی را ادامه دهند یا به رختکن بروند که رضا اصغری عکاس نشریه گام گیلان، به بهانه عکس‌گرفتن به بازیکنان ابومسلم نزدیک شد و کلمات زشتی را به کاربرد که این عمل او با لگد هادی برگی‌زر روبه‌رو شد و پس از آن او به گوش بازیکن مشهدی سیلی زد تا دوباره جنجال شود! و از چپ و راست به‌سمت مشهدی‌ها اشیای مختلف پرتاب شود! با ورود نیروی انتظامی اوضاع کمی آرام شد، اما داور دستور تعطیلی بازی را صادر کرد و گوینده ورزشگاه هم نتیجه را ۳ بر ۰ اعلام کرد!

محسن زمانی داور این دیدار جنجالی بعد از بازی گفت: من وقتی سوت پایان مسابقه را کشیدم که ابومسلم زمین مسابقه را کاملا ترک کرده بود. پس دلیلی نداشت در زمین بمانم تا شاید آن‌ها برگردند! اما مهدی قیاسی معتقد بود تیمش زمین مسابقه را ترک نکرده و در گوشه زمین برای فرار از سنگ و اشیای تماشاگران بوده و داور عجولانه تصمیم گرفته است. ضمن اینکه بر فرض این گفته داور درست باشد، وی باید ۱۵ دقیقه صبر می‌کرد و بعد سوت پایان را می‌زد.

ابومسلم، گوشت قربانی

پس از این اتفاق فدراسیون فوتبال در رأیی کم‌سابقه و بی‌نظیر درحالی‌که حتی حق دفاع برای مشکی‌ها قائل نشده بود، نه‌تن‌ها ابومسلم را ۳ بر ۰ بازنده اعلام کرد، بلکه نتیجه سه دیدارآینده این تیم مقابل تراکتورسازی، سپاهان و استقلال تهران را هم ۳ بر ۰ به‌سود رقبایش اعلام کرد و به این هم قانع نشد و این سه دیدار را در حکم بازی خانگی برای ابومسلم در نظر گرفت! خداداد پنج جلسه محروم شد که سه جلسه آن با سه دیدار محکوم به شکست، محاسبه شد! با این حکم عملا فدراسیون ابومسلم را محترمانه به لیگ‌دو فرستاد!

اعتراض مشهدی‌ها به رأی عجیب و خنده‌دار فدراسیون باعث شد تا در مرحله تجدیدنظر، این رأی کمی تعدیل شود امانداشتن یک اداره‌کل تربیت‌بدنی قوی و هیئت فوتبال بانفوذ در خراسان کاملا حس شد! طبق رأی جدید، نتیجه بازی با استقلال رشت همان ۳ بر ۰ باقی ماند، ولی در سه دیدار دیگر ابومسلم مجاز به بازی شد، البته مشروط. محرومیت خداداد هم به دو جلسه کاهش یافت، اما در عوض قیاسی مربی ابومسلم یک سال محروم شد! کناره‌گیری مهندس طیبی رئیس هیئت‌مدیره ابومسلم که مالک کارخانه شهدایران و حامی مالی این تیم بود هم در چنین اوضاع‌واحوالی به‌شدت وضع تیم را به‌هم ریخت تا برای ابومسلم از زمین و زمان ناکامی ببارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->