افزایش خطر ابتلا به آسم در زنان شب‌کار عدم تولید برخی مواد غذایی و آرایشی باعث قاچاق این محصولات شده است کشف روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه در فرودگاه! برای سیاه نشدن دندان کودک پس از مصرف قطره آهن چه کنیم؟ افزایش ۲ درصدی آمار تلفات جاده‌ای خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ شیوه های ساده و هوشمندانه صرفه‌جویی آب در منزل | چطور قطره ها را دریابیم؟ ازسرگیری پرواز‌های عراق به ایران از فردا سه‌شنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رویداد دانشجویی «هکاتون» در مشهد برگزار می‌شود | الگویی تازه برای حل مسئله با خلاقیت نسل جوان بازگشت تنها زن ایرانی محبوس در زندان‌های عمان، به کشور بازداشت زورگیر فضای مجازی در تهران (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: مرحله جدید برنامه‌های اجتماع‌محور در بیش از ۵ هزار محله کشور آغاز خواهد شد بررسی ابهامات والدین درباره سوءمدیریت آزمون سمپاد | آزمون پر حاشیه اعضای باند اعطای تسهیلات بانکی با کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند، دستگیر شدند لغو پروازهای ترکیش‌ ایرلاین به کشور تکذیب شد تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دود مشاهده‌شده، ناشی از سوزاندن علف‌های هرز بود هشدار رئیس مرکز حراست سازمان سنجش در خصوص عضویت در کانال‌های متخلف کنکور نشانه‌های تخم‌مرغ فاسد کدام‌اند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر دمای ۴۰ درجه باشند پاداش پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ کف و سقف آن چقدر است؟ سهم تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چند درصد است؟ چرا پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ تیر ۱۴۰۴) توزیع ابهام‌آمیز انسولین در داروخانه‌های مشهد | کمبود انسولین در سایه بدهکاری‌ بیمه‌ها به داروخانه‌ها ۳۷ هزار زوج در ۱۲ روز جنگ تحمیلی به خانه بخت رفتند ناسالم‌ترین نوع روغن برای سلامت قلب کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای سرگشاده به قالیباف: استقلال تأمین اجتماعی را برگردانید داوطلبان نوبت دوم کنکور در خراسان رضوی برای دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی چگونه و چقدر کمک‌هزینه ازدواج دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

جزئیات تاخیر پرواز ایران ایر به دلیل وجود موش در هواپیما

  • کد خبر: ۱۲۸۴۱۳
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹
جزئیات تاخیر پرواز ایران ایر به دلیل وجود موش در هواپیما
سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران ایر درباره موضوع پیدا شدن موش در پرواز شماره ۳۴۴۴ ایران ایر که قرار بود شب گذشته از تبریز به تهران برود، گفت: این هواپیما یک ساعت و ۴۵ دقیقه زودتر از زمان مسافرگیری، در فرودگاه تبریز به زمین می‌نشیند و قبل از پذیرش مسافر، گزارش وجود حیوان موذی توسط خلبان و یکی از افراد کادر پرواز اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران ایر درباره چرایی تاخیر در پرواز شب گذشته این شرکت در مسیر تهران- تبریز گفت: گزارش خلبان مبنی بر وجود حیوان موذی در هواپیما منجر به چکِ ثانویه هواپیما و  تاخیر در پذیرش مسافران شد. 

«حسام قربانعلی» درباره موضوع پیدا شدن موش در پرواز شماره ۳۴۴۴ ایران ایر که قرار بود شب گذشته ساعت ۲۲ و ۲۵دقیقه فرودگاه تبریز را به مقصد تهران ترک کند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این هواپیما یک ساعت و ۴۵ دقیقه زودتر از زمان مسافرگیری، در فرودگاه تبریز به زمین می‌نشیند و قبل از پذیرش مسافر، گزارش وجود حیوان موذی توسط خلبان و یکی از افراد کادر پرواز اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: در این شرایط پذیرش مسافر متوقف می‌شود و گزارش از سوی خلبان مبنی بر ضرورت چک کردن هواپیما بابت احتمال وجود حیوان موذی ارسال می‌شود. موضوع به واحد مهندسی و تعمیرات اعلام می‌شود و بخش‌های حساس هواپیما مجدداً مورد بازبینی قرار می‌گیرد، اما هیچ حیوان موذی و یا موش در هواپیما مشاهده نمی‌شود.

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: بنابراین تأخیر این پرواز به این دلیل بود که هواپیما باید کاملاً چک می‌شد تا از نظر ایمنی در پرواز مشکلی رخ ندهد.

قربانعلی گفت: طی هماهنگی با بخش عملیات فرودگاه مهرآباد و اداره کل تضمین کیفیت و کنترل پروازی، هواپیما پس از چک‌های دقیق و مسافرگیری، از مبدأ تبریز با تأخیر به دلیلی که عنوان شد به تهران می‌آید و با ایمنی کامل در فرودگاه مهرآباد به زمین می‌نشیند.

وی اضافه کرد: هیچ مسافری در این پرواز نبوده است که گزارش وجود موش را داده باشد، این گزارش از سوی کادر هما ارایه شد. نهایتاً پس از تخلیه مسافران در مهرآباد در راستای بررسی بیشتر، مجدداً این هواپیما در آشیانه هما در مهرآباد چک می‌شود و باز هم موش در هواپیما پیدا نشد.

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: بنابراین ذکر این موضوع که مسافری در هواپیما متوجه وجود موش یا هر حیوان موذی دیگری شده است دقیق نبوده است.

به گزارش ایرنا، دستورالعمل پیدا شدن موش در هواپیما دستورالعملی به شدت سنگین است و باید تمامی بخش‌های هواپیما مورد بررسی قرار بگیرد که سیم، شلنگ یا هر بخش دیگری از تجهیزات هواپیما دچار آسیب نشده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->