پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت روغن خوراکی در بازار همچنان در حال کاهش است (۱۷ مهرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۸۷۲۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
قیمت روغن خوراکی در بازار همچنان در حال کاهش است (۱۷ مهرماه ۱۴۰۱)
روند کاهش قیمت روغن خوراکی در حالی در بازار همچنان ادامه دارد که برخی افت قیمت‌های جهانی را دلیل آن عنوان می‌کنند، اما حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و صفر شدن قاچاق روغن به خارج از کشور نیز در کاهش قیمت تاثیر گذار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که اکنون در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خرده‌فروشی‌ها قیمت روغن سرخ کردنی صنعتی با وزن ۱۶ کیلوگرمی با قیمت ۹۰۰ تا ۹۱۸ هزار تومان، روغن سرخ‌کردنی با قیمت ۱۰۵ هزار تومان، روغن پخت و پز با قیمت ۱۰۰ هزار تومان، روغن سرخ کردنی با قیمت ۱۹۵ هزار تومان به فروش می‌رسد، این در حالی است که پیش از این قیمت روغن ۱۶ کیلوگرمی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، روغن سرخ‌کردنی با قیمت ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان، روغن پخت و پز با قیمت قبلی ۱۱۵ هزار و روغن سرخ کردنی با قیمت ۲۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان بود.

با توجه به شرایط بازار و واردات به موقع روغن و وفور این محصول در بازار اکنون فروشندگان و خرده فروشی‌ها خود روغن را با نرخ‌هایی کمتر از نرخ مصوب به فروش می‌رسانند که یکی از علت کاهش مصرف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و صفر شدن قاچاق روغن به خارج از کشور است.

طبق آمار‌ها سالانه ۱.۵ میلیون تن روغن خام نیاز است که بر اساس آمار شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران ذخایر روغن خام کشور نیز موجود است، اکنون ظرفیت ذخیره‌سازی روغن خام کشور در بخش خصوصی و دولتی بالغ بر یک میلیون و ۲۵۳ هزار تن است، اخیراً نیز با افزایش ۱۲۵ هزارتنی ظرفیت ذخیره‌سازی، مجموع ظرفیت ذخیره روغن خام کشور به یک میلیون و ۳۷۸ هزار تن خواهد رسید.

به‌تازگی «محمد قربانی» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت روغن خوراکی در بازار، گفت: در صورت ثبات قیمت‌های جهانی روغن خام، به طور حتم قیمت روغن خوراکی به طور مجدد در بازار کاهش می‌یابد.

وی افزود: اکنون قیمت انواع روغن‌های خوراکی ۱۰ درصد و روغن‌های صنف و صنعت ۱۵ درصد کاهش یافته است و اگر اتفاق جدیدی در بازار جهانی رخ ندهد ما شاهد کاهش مجدد قیمت‌های این محصول در بازار خواهیم بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه سال جاری و در پی اجرای طرح مردمی سازی نظام عادلانه یارانه‌ها، بر اساس اطلاعیه‌ای نرخ‌های جدید روغن خوراکی برای روغن مایع ۸۱۰ گرمی پخت و پز ۶۳ هزار تومان و روغن مایع سرخ‌کردنی ۶۲ هزار تومان تعیین و اعلام شد که با توجه به شرایط جدید بازار و کاهش جهانی قیمت روغن خام در مردادماه قیمت‌های مصوب کاهش یافت.

قربانی تصریح کرد: طبق آمار‌های موجود قیمت جهانی هر تن روغن خام پالم در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار رسید و همچنین قیمت جهانی هر تن روغن سویا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۸۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار شد که حدود ۴۰ درصد کاهش قیمت‌های جهانی روغن را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->