سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات آیا برداشتن کیسه صفرا تنها راه خلاصی از سنگ‌های صفراوی است؟ اهدای عضو بانوی ۶۳ساله مشهدی، نجات‌بخش جان ۳ بیمار نیازمندبه‌عضو شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا دوشنبه آغاز پویش «۱+۱ هم‌افزایی برای پایان دادن به سل» در مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان ۲۰ میلیونی تأمین اجتماعی از امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ورزش صبحگاهی مدارس | تأمین و ارتقای زمینه‌های ورزشی در دستور کار وزارت تأکید شینا انصاری بر اخذ مجوز برای اقدامات عمرانی در طبیعت | از عوامل جاده‌کشی در جنگل‌های هیرکانی گیلان شکایت شد کندلوس ثبت جهانی شد + واکنش رئیس سازمان محیط زیست توقیف ۴۶۰ وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان رضوی تنها در یک روز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴) مدارس به خاطر مسائل ایمنی اردوها را لغو نکنند | افزایش ۷۰ درصدی خدمات اردویی با استفاده از ظرفیت تمام اردوگاه‌ها ۱۰ سال حبس برای قاچاق سیگار | اعضای باند قاچاق بین‌المللی در بندرعباس دستگیر شدند حفظ رحم مادر در عمل جراحی نادر در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گره قدیمی و چند ساله زباله‌گاه نیشابور باز شد

  • کد خبر: ۱۲۸۷۳۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
گره قدیمی و چند ساله زباله‌گاه نیشابور باز شد
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی گفت:با همکاری فرمانداری نیشابور و شرکت آب منطقه‌ای استان گره قدیمی و چند ساله زباله گاه نیشابور باز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اله پور با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و چالش‌های زباله گاه شهرستان نیشابور به میزبانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان و با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور و مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان و جمعی از مسولان استانی و شهرستانی گفت: در این نشست با کلیات طرح احداث زباله گاه در محل جدید با رعایت الزامات زیست محیطی موافقت شد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در این جلسه گفت: شهرستان نیشابور به عنوان یک کلانشهر با جمعیت بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر، حجم زباله تولیدی به قدری بالا می‌باشد که دیگر روش‌های قدیمی و سنتی دفن، پاسخگوی این حجم زباله شهرستان نیست و باعث ایجاد آلودگی محیط زیستی فراوانی در این شهرستان شده است.
این مقام مسوول افزود: زباله‌گاه قدیمی این شهرستان که قدمت سی ساله دارد، نارضایتی‌های فراوانی برای ساکنان این منطقه ایجاد و مشکلات زیست محیطی فراوانی بوجود آورده است.
وی گفت: تا کنون محل مناسبی برای زباله گاه جدید جانمایی نشده بود تا بتوان آن را جایگزین زباله گاه کنونی کرد.
اله پور بیان کرد: با توجه به اینکه موضوع اختصاص محل جدید برای زباله گاه چند سالی است که در دستور کار کارگروه مدیریت پسماند استان و دستگاه‌های متولی می‌باشد، این جلسه تشکیل و مقرر شد: شهرداری نیشابور با نظر شرکت آب منطقه‌ای استان جهت کنترل رواناب نسبت به انجام طرح ساماندهی مسیل‌های موجود در منطقه اقدام نماید و پس از انجام مطالعات و بررسی و تأیید آن توسط شرکت آب منطقه‌ای استان و دستگاه‌های متولی موضوع احداث زباله گاه در دستور کار قرار گیرد.

عملیات اجرایی زباله‌گاه جدید نیشابور هرچه سریع‌تر آغاز شود

ابوطالب جوان، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور هم با انتقاد از طولانی شدن روند تأیید مکان زباله گاه جدید نیشابور، تأکید کرد: با صدور تأییدیه نهایی، عملیات اجرایی زباله‌گاه جدید این شهرستان هرچه سریع‌تر آغاز شود.
طاهری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: شرکت آب منطقه‌ای استان آماده هر گونه خدمات دهی به این موضوع را خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->