ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می شود گورستان کودکان معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل درخصوص وضعیت غزه ابراز تأسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات
سرخط خبرها

ویدئو| تحلیل رهبر انقلاب از حوادث اخیر: این اغتشاشات یک حرکت خودجوش نیست؛ ابتکار دست ملت ایران است

  • کد خبر: ۱۲۹۲۹۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
ویدئو| تحلیل رهبر انقلاب از حوادث اخیر: این اغتشاشات یک حرکت خودجوش نیست؛ ابتکار دست ملت ایران است
رهبر معظم انقلاب در تحلیل حوادث اخیر فرمودند: اغتشاشات خیابانی واکنشِ انفعالی دشمن در مقابل حرکت‌های بزرگ اخیر ملت ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار رئیس و اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام، به قضایای اخیر و برخی اغتشاش‌های پراکنده اشاره و به اعضای مجمع تشخیص مصلحت به عنوان افراد تأثیرگذار در اصلاح امور و خنثی‌کردن نقشه دشمن، توصیه کردند در قبال این مسائل توجه کافی داشته باشند و از این مسائل عبور نکنند.

تعداد بازدید : 220

ایشان با تأکید بر‌اینکه در حوادث اخیر، نقش و دخالت دشمن برای همه و حتی برای صاحب‌نظران بی‌طرف خارجی روشن و آشکار است، افزودند: این قضایا یک موضوع خودجوش درونی نیست البته ممکن است از برخی زمینه‌ها استفاده کرده باشند، اما اقدامات دشمن همچون تبلیغات، تلاش برای اثرگذاری فکری، ایجاد هیجان، تشویق و حتی آموزش راه‌های ساخت مواد آتش‌زا، اکنون کاملاً واضح و آشکار است.


بیشتر بخوانید: 

سخنان جدید رهبر انقلاب درباره اغتشاشات: تا آنجایی که ممکن است فضا امنیتی نشود| حوادث جزئی حواس مسئولان را از سازندگی پرت نکند


رهبر انقلاب، نکته مهم در این قضایا را «انفعالی و واکنشی بودن حرکت دشمن» برشمردند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در فاصله زمانی کوتاه، حرکت‌های بزرگی انجام داد که ۱۸۰ درجه در نقطه مقابل سیاست‌های استکبار جهانی بود و آن‌ها ناچار به عکس‌العمل شدند و در همین چارچوب با برنامه‌ریزی و صَرف پول، افرادی از جمله برخی سیاسیون در آمریکا، اروپا و برخی نقاط دیگر را به میدان آوردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: این حرکت‌های عظیم نشان داد ملت ایران علاوه بر اینکه با نشاط، متدیّن و پایبند به ارزش‌ها و مسائل دینی است و کشور نیز حرکت رو به جلو خود را با شتاب ادامه می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حضور میلیونی جوانان در راهپیمایی اربعین و حرکت‌های مؤمنانه را نمونه‌ای از تدیّن، دین‌باوری و حرکت‌های بزرگ ملت ایران برشمردند و افزودند: در واقع ابتکار به دست ملت ایران بود و دشمن مجبور به عکس‌العمل ناشیانه و ابلهانه و برنامه‌ریزی برای اغتشاش شد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید مجدد بر متفاوت‌بودن حکم کسانی که به خیابان‌ها آمدند، خاطرنشان کردند: برخی از این افراد یا عامل دشمن هستند یا اگر عامل هم نباشند هم‌جهت با دشمن هستند و برخی هم افراد هیجان‌زده هستند. در مورد دسته دوم باید کار فرهنگی انجام گیرد، اما درخصوص دسته اول، مسئولان قضایی و امنیتی باید وظیفه خود را انجام دهند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: اینکه برخی می‌گویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود، اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.

ایشان تأکید کردند: تا زمانی که ملت ایران، پرچم اسلام را به‌دست گرفته و همراه نظام اسلامی است، این دشمنی‌ها به اَشکال مختلف ادامه پیدا خواهد کرد و تنها راه علاج آن نیز ایستادگی است البته اینگونه نیست که بگوییم حرکت در مسیر اسلام، برای ما از جانب شیاطین دردسر درست کرده است، زیرا آن‌هایی هم که در مسیر اسلام نیستند به نحو دیگری دچار دردسر از طرف شیاطین هستند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ایستادگی ما در مقابل طراحی‌ها و دردسرسازی‌های شیاطین موجب توقف نمی‌شود و زمینه‌ساز حرکت رو به جلو می‌شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یک توصیه نیز به مسئولان کشور کردند و گفتند: مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کار‌های اصلی و اساسی باز نمانید.

ایشان افزودند: سازندگی‌ها و کار‌های بزرگ اجرایی و قانون‌گذاری‌های کارآمد و کار‌های بزرگ قضایی و مسائل مهم در سیاست خارجی نباید معطوف به این حوادث جزئی شوند و به لطف خدا اینگونه هم نخواهد شد.

ایشان در پایان سخنان خود تأکید کردند: ما به وعده الهی مبنی بر پیروزی قطعی یقین داریم و حتماً کمک الهی همراه ما خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->