۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد
سرخط خبرها

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال| امیرعبداللهیان: اروپا تحریم کند، اقدام متقابل انجام می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۲۹۶۱۳
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال| امیرعبداللهیان: اروپا تحریم کند، اقدام متقابل انجام می‌دهیم
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با همتای پرتغالی خود با تشریح گفتگو‌های سازنده رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بر ضرورت بسته شدن پرونده‌های اتهامی آژانس علیه ایران تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با "ژوائو گومز کراوینیو"، وزیر امور خارجه پرتغال در خصوص برخی موضوعات مرتبط با مناسبات دوجانبه و  همچنین مسائل بین‌المللی مورد اهتمام مشترک گفتگو و تبادل نظر کرد.

طرفین در این گفتگو، با اشاره به بیش از پنج قرن روابط خوب میان دو کشور، بر گسترش هر چه بیشتر این روابط تاکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگوی تلفنی با تشریح مذاکرات صورت گرفته در نیویورک و گفتگو‌های سازنده رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با  مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، بر ضرورت بسته شدن پرونده‌های اتهامی آژانس علیه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در موضوع اوکراین نیز بار دیگر تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان سلاح برای به کارگیری در جنگ اوکراین در اختیار هیچ طرفی قرار نداده و نخواهد داد.  

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان افزود: ما  باور داریم تسلیح هر یک از طرفین بحران، باعث طولانی‌تر شدن جنگ خواهد شد، بنابراین به هیچ وجه جنگ را راه مناسبی نه در اوکراین و نه در افغانستان، سوریه و یمن ندانسته و نمی‌دانیم.

امیرعبداللهیان افزود: ما کشوری هستیم که در غرب و شرق با گروه‌های تروریستی مانند القاعده، جیش العدل و داعش مواجهیم. همچنین در هفته‌های اخیر شاهد ورود اسلحه از مرز‌های غربی و شرقی کشور بوده‌ایم. این در حالی است که برخی کشور‌ها در اظهاراتی مداخله جویانه موضوع اغتشاشات و فعالیت‌های تروریستی را به عنوان اعتراض تلقی کرده و در عمل باعث تحریک اغتشاش گران و تروریست‌ها می‌شوند و حتی موضوع صدور قطعنامه یا تحریم‌هایی را در نشست آتی شورای وزیران اتحادیه اروپا در دستور کار خود قرار داده‌اند که در صورت چنین اقدامی، جمهوری اسلامی ایران اقدام متقابل خواهد کرد.

وزیر امور خارجه پرتغال نیز ضمن تاکید بر پیشینه طولانی روابط خوب میان دو کشور، از مواضع و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در تداوم مذاکرات هسته‌ای و به خصوص تعامل گسترده‌تر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

ژوائو گومز کراوینیو همچنین خواستار تداوم همکاری‌های ایران در راستای کاهش بحران در اوکراین شد و در پایان با خانواده تمامی آسیب‌دیدگان حوادث اخیر از جمله نیرو‌های انتظامی ابراز همدردی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->