حضور رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در مراسم «مهمانی لاله‌ها» رئیس سازمان برنامه و بودجه: توسعه متروی مشهد، اولویت دولت برای رفاه عمومی و کاهش آلودگی هواست + فیلم نتیجه و ویدئو والیبال ایران و چک | رویایی که کامل نشد (۳ مهر ۱۴۰۴) + فیلم «ایمان فرهمندی» رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس شد رئیس شورای عالی استان‌ها: مشهدالرضا(ع) ارزان‌ترین، باکیفیت‌ترین و بهترین حمل‌ونقل عمومی کشور را دارد عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: افتخار ما خدمت در شهر امام‌رضا(ع) است رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید در دوره ششم مدیریت شهری معاون شهردار مشهد مقدس: ۸ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت امسال شهرداری صرف حمل‌ونقل عمومی شده است نماینده مردم مشهد در مجلس‌شورای‌اسلامی: پرداخت بدهی دولت به شهرداری مشهد را به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ظرفیت اتوبوس‌های مشهد باید دوبرابر شود ورود اتوبوس‌های ۱۸متری به ناوگان مشهد (۳ مهر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: با فروش ۸ همت اوراق مشارکت، ارتقای خوبی در حوزه حمل‌ونقل عمومی خواهیم داشت + فیلم «مدیریت جهادی» فرزند «دفاع مقدس» است کیفیت هوای مشهد در آستانه وضعیت هشدار قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: توجه به مسائل حمل‌ونقل عمومی راه برون‌رفت از مسائل پیچیده و درهم‌تنیده است قطار مسافربری در ایستگاه راه آهن مشهد از ریل خارج شد (۳ مهرماه ۱۴۰۴) + عکس و فیلم بهره‌برداری از ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در مشهد شهردار مشهد مقدس: جشنواره «خانواده ورزش» به انتخاب آگاهانه و کشف استعداد جوانان کمک می‌کند + فیلم واکنش قالیباف به سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل شهردار مشهدمقدس: ۳۵دستگاه اتوبوس جدید فردا رونمایی می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: در تعاملات شهرداری با مردم، جانب مردم باشید

  • کد خبر: ۱۲۹۸۱۸
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
شهردار مشهد: در تعاملات شهرداری با مردم، جانب مردم باشید
شهردار مشهد گفت: شهرداری یک نهاد اجتماعی است که نقاط تماس آن با مردم زیاد است، انتظارم این است که در تعاملات شهرداری با مردم، شما جانب مردم باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در مراسم تقدیر از پرسنل اجرائیات شهرداری مشهد که همزمان با هفته نیروی انتظامی برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری یک نهاد اجتماعی است که نقاط تماس آن با مردم زیاد است انتظارم این است که در تعاملات شهرداری با مردم، شما جانب مردم باشید.

وی افزود: ضرورت وجود دستگاه‌هایی مانند شهرداری زمانی مشخص می‌شود که یکی از عرصه‌های خدمات آن متوقف شود نیروی انتظامی نیز به این شکل است ونمی‌توان حتی چند دقیقه فعالیت آن را متوقف کرد. نقاط تماس شهرداری و نیروی انتظامی با مردم زیاد و فعالیت آن شبانه‌روزی است.

شهردار مشهد بیان کرد: نیروی انتظامی مسئول تامین امنیت و شهرداری مسئول تامین رفاه است و این دو به یکدیگر گره خورده است و نمی‌توان آن‌ها را از یکدیگر منفک کرد.

ارجائی ضمن اشاره به اینکه نمی‌توان نیروی انتظامی ایران را با دیگر کشور‌ها مقایسه کرد، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مومن، متدین و عاشق شهادت در جایی به غیر از ایران پیدا نمی‌شود همچنین هیچ جای دنیا مانند شما صبور و مظلوم نیستند و این مدت بسیار صبوری کردید.

وی اضافه کرد: تک تک شما را دوست داریم و به شما افتخار می‌کنیم. معتقدم هرکس قدر نیروی انتظامی را نداند اشتباه بزرگی کرده است.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->