ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) چگونه به کودکان بیاموزیم که غذای سالم بخورند تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور ۹ مرکز سالک در شهر مشهد آماده ارائه خدمات به بیماران در ایام نوروز  اعلام برنامه‌های کمیته طب سنتی در سال جدید انتقاد از نبود نظارت بر هزینه‌های بالای دندانپزشکی پوشش بیمه‌ای پیوند مغز استخوان از امسال اجرایی می‌شود چاقی میانگین امید به زندگی را کاهش می‌دهد ۲ تن فرآورده لبنی فاقد مشخصات بهداشتی در نیشابور کشف و ضبط شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما اسکان بیش از ۱۶ هزار خانوار در مدارس و مراکز اقامتی آموزش و پرورش خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | آغاز بارش‌های گسترده از روز سیزده‌بدر ۱۴۰۴ | بارش‌ها در کدام مناطق کشور خواهد بود؟
سرخط خبرها

واکنش وزیر بهداشت به کمبود آنتی بیوتیک و سرم در داروخانه‌ها

  • کد خبر: ۱۳۰۰۱۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵
واکنش وزیر بهداشت به کمبود آنتی بیوتیک و سرم در داروخانه‌ها
وزیر بهداشت از تحویل سرم و آنتی‌بیوتیک به داروخانه‌ها تا یک هفته آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی پس از حضور در نشست امروز دوشنبه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: با توجه به نیازهای بسیار وسیع بهداشت و درمان کشور و امکانات و مقدورات باید بتوان نیازها را در این حوزه برطرف کرد و در سوال نمایندگان درباره اینکه چگونگی رفع این نیازها در نشست امروز کمیسیون به سوالات اعضا پاسخ دادم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ۷۴ سفر استانی خود در دوران وزارتش افزود: در این سفرها در جریان مشکلات مردم قرار گرفتم و امیدواریم با مصوبات مجلس بتوان نیازهای بخش سلامت را حل کرد.

عین اللهی در مورد عدم پرداخت مطالبات و سهم داروخانه‌ها در طرح دارویار خاطرنشان کرد: در مورد بیمه سلامت پرداخت‌ها به طور کامل انجام شده و امیدواریم با انتخاب وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پیگیری سایر دستگاه‌های مسئول، عمل به این تعهدات انجام شود.

وی درباره کمبود شربت آنتی بیوتیک کودکان هم خاطرنشان کرد: به دلیل مصرف بالا در فصل تابستان با کمبود سرم و در فصول پاییز و زمستان با کمبود آنتی بیوتیک مواجه هستیم که برای رفع این کمبودها پیش بینی‌های لازم انجام شده و حدود یک هفته آینده به مقدار فراوان از هر دو محصول به داروخانه‌ها تحویل خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->