ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جوایز ویژه نخبگان دانشگاهی ناشنوا و کم شنوا ایجاد خواهد شد

  • کد خبر: ۱۳۰۷۴۹
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
جوایز ویژه نخبگان دانشگاهی ناشنوا و کم شنوا ایجاد خواهد شد
سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: قصد داریم برای دانشجویان ناشنوا و کم شنوا جایزه و حمایت‌های نخبگانی تعریف کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در مراسم نودانشجویان و اولین دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد واحد بین‌الملل فرشتگان، اظهار کرد: ما در کشوری مترقی زندگی می‌کنیم که همیشه انسان‌هایی تأثیرگذار در آن زندگی کرده‌اند. مرحوم عسگرزاده (باغچه‌بان) سال‌ها پیش، زمانی که کشورهای دیگر به این مسئله توجه نمی‌کردند، با تاسیس آن مدرسه مشکل ناشنوایان را مورد توجه قرار داد. 

وی ادامه داد: در کشور ما نزدیک به ۶۰۰ هزار فرد ناشنوا و کم ناشنوا وجود دارند. جای چنین دانشگاه تخصصی خالی بود که دانشگاه آزاد اقدام به ایجاد آن کرد. 

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اشتغال دانشجویان کم شنوا و ناشنوا، افزود: دانشگاه باید برای اشتغال این افراد به کمک آنها بیاید. ما نیز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مصمم هستیم که به جامعه کم شنوا و ناشنوا، نسبت به جامعه خودشان جوایز و حمایت‌های نخبگانی اعطا کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: قصد داریم با کمک دانشگاه یک جایزه نخبگانی مثلا تحت عنوان "جایزه مرحوم باغچه‌بان" تعریف شود که هر سال به دانشجویان دانشگاه فرشتگان اعطا شود. 

دکتر دهقانی فیروزآبادی گفت: اگر خداوند به کسی نعمت شنوایی را کمتر اعطا کرده باشد، به او بصیرتی می‌دهد که در انسان‌های دیگر وجود ندارد. افراد ناشنوا و کم شنوا نیز بصیرتی دارند که باقی افراد ندارند.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان یادآور شد: این وظیفه ما و دانشگاه است که گوهر زیبای درونی این افراد را پیدا کنیم تا این دانشجویان به افراد موفق در جامعه تبدیل شوند. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->