تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پژمانفر: مردم مشهد در فرهنگ میزبانی نمونه‌های کاملی از مهمان‌نوازی را ثبت کردند

  • کد خبر: ۱۳۰۷۹۰
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۱
پژمانفر: مردم مشهد در فرهنگ میزبانی نمونه‌های کاملی از مهمان‌نوازی را ثبت کردند
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به میهمان نوازی مردم مشهد در دهه پایان سفر گفت: مردم مشهد در فرهنگ میزبانی نمونه‌های کاملی از مهمان‌نوازی را ثبت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام نصرا... پژمانفر، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در مراسمی که امشب با عنوان «آيين شكرانه خدمت و تقدير از خدمتگزاران اربعين و دهه آخر صفر شهرداري مشهد» که با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مدیران و کارمندان شهرداری مشهد در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهارداشت: باید این ظرفیت‌ها (خدمات شهرداری در اربعین و دهه آخر صفر) را که ماهیت و ذات مردمی دارد، به نمایش گذاشت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: فضایی که امروز در مشهدالرضا(ع) پس از دو سال دوربودن از فضای زیارت ایجاد شده، خالق تصاویر بسیار زیبایی است که در آن درهای منازل، مساجد و حسینیه‌ها باز می‌شد تا پذیرای زائران امام مهربانی‌ها باشند.

او خاطرنشان کرد: اجتماع امروز نه محدود به خدمت شهرداری بلکه برای گرامیداشت مجاهدت‌های مردم مشهد است. همان کسانی که در فرهنگ میزبانی نمونه‌های کاملی از مهمان‌نوازی را ثبت کردند و نشان دادند که مردم محور همه امور هستند و هر جا گرفتاری و مشکلی کار را سخت کرد، مردم به میدان آمدند و گره را باز کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->