قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

قول وزیر کار برای جبران تاخیر در بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی

  • کد خبر: ۱۳۰۸۹۱
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
قول وزیر کار برای جبران تاخیر در بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس موضوع بدهی دولت به تامین اجتماعی و تامین اجتماعی به بیمارستان ها، داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی و درمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی را ناشی از ضعف مدیریت دانست و گفت: وزیر کار در جلسات کمیسیون بهداشت قول داد تغییرات جدی و بهینه سازی را در مدیریت مجموعه شستا و زیرمجموعه‌ها اتخاذ و تاخیرات طولانی در پرداخت بدهی‌ها در دو سال گذشته را جبران کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی در مورد بدهی دولت به تامین اجتماعی و تامین اجتماعی به بیمارستان ها، گفت: موضوع بدهی دولت به تامین اجتماعی و تامین اجتماعی به بیمارستان ها، داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی و درمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی مشکل جدیدی نیست و سال‌ها است با این مشکل مواجه هستیم.

وی ادامه داد: طی دو سال گذشته در جلسات متعددی با حضور مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی این موضوع بررسی شد در نهایت بحث تهاتر این بدهی‌ها با مطالبات تامین اجتماعی به عنوان راهکار پیشنهاد شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم افزود: عملکرد ضعیف مدیران سازمان تامین اجتماعی، شستا و بیمه تامین اجتماعی در مدیریت و تهاتر این مطالبات و بدهی‌ها باعث شده که در مسیر انجام وظایف واحد‌های درمانی، داروخانه‌ای و بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها مشکلات زیادی ایجاد و فشار زیادی به مردم و بیماران وارد شود این در حالی است که خدمات گیرندگان در زمان مناسب حق بیمه خود را پرداخت کرده و انتظار دارند که خدمات خوبی را دریافت کرده و دولت به تعهداتش در زمان مناسب عمل کند.

روح الامینی یادآور شد: این بدهی‌ها مشکلاتی را در چرخه درمان، تولید، توزیع و تامین دارو‌ها و ملزومات پزشکی برای صنایع مرتبط ایجاد کرده بود که با اجرای طرح دارویار و آزادشدن قیمت مواد اولیه دارو و ملزومات و تجهیزات پزشکی دولت به بخشی از وظایفش که پرداخت مابه التفاوت بوده عمل کرد، اما تامین اجتماعی همچنان بدهی طولانی مدتی را که از قبل انباشت شده بود تسویه نکرده و با تاخیر مجدد، منابع طرح دارویار را نیز نتوانسته پرداخت کند و در حال حاضر فاصله‌ای میان کیفیت ارائه خدمات بین سلامت که به خوبی وظایفش را انجام می‌دهد و بیمه تامین اجتماعی ایجاد شده است.

رئیس کمیته دارو و غذا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: انصاف نیست بیمه شدگان تحت پوشش بیمه سلامت از خدمات راضی و کارگران و افراد تحت پوشش تامین اجتماعی از نحوه ارائه خدمات ناراضی باشند؛ متاسفانه بدقولی و بدعهدی‌ها باعث می‌شود که این چرخه نتواند به خوبی و در زمان مناسب کارش را انجام دهد در این رابطه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسات کمیسیون بهداشت قول داد تغییرات جدی و بهینه سازی را در مدیریت مجموعه شستا و زیرمجموعه‌ها اتخاذ و تاخیرات طولانی در پرداخت بدهی‌ها در دو سال گذشته را جبران کند؛ به طور قطع مشکل بدهی‌ها و مطالبات به ضعف مدیریت برمی گردد، زیرا مساله جدیدی نبوده و نیست و نیاز است تغییرات مدیریتی در دستور کار قرار گیرد. 

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->