پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

شناور‌های روسیه برای مقابله با اوکراین به صف شدند

  • کد خبر: ۱۳۰۹۶۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۲
شناور‌های روسیه برای مقابله با اوکراین به صف شدند
۱۷ کشتی و قایق روسی که به موشک‌های کروز کالیبر مجهزند برای مقابله با اوکراین آماده هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروی دریایی اوکراین در فیس‌بوک اعلام کرده است که روسیه امروز ۲۳ اکتبر (۱ آبان ماه) در مجموع ۱۷ کشتی و قایق را در دریای سیاه، دریای آزوف و دریای مدیترانه در حال آماده به رزم نگه داشته است که در مجموع به ۱۰۰ موشک کروز «کالیبر» مز هستند.

بنا بر اعلام نیروی دریایی اوکراین در حال حاضر ۲ لانچر موشک کروز «کالیبر» با مجموع ۲۴ موشک در دریای سیاه وجود دارد. قرار است از آن‌ها برای حمله موشکی به اوکراین استفاده شود.

در دریای آزوف، روس‌ها به کنترل ارتباطات دریایی ادامه می‌دهند و حداکثر ۲ کشتی و قایق را آماده به رزم نگه می‌دارند.

در دریای مدیترانه، روس‌ها گروهی متشکل از ۱۳ کشتی، از جمله ۵ پرتابگر موشک کروز کالیبر با مجموع ۷۶ واحد را نگه می‌دارند.

همچنین گزارش شده است که در مدت ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳ کشتی در حمایت از روسیه از کانال کرچ-ینیکاله عبور کرده‌اند و ۴۹ فروند دیگر به دریای آزوف رفتند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->