زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور
سرخط خبرها

آنفلوآنزا باز هم در خراسان قربانی گرفت

  • کد خبر: ۱۳۱۷۵
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
آنفلوآنزا باز هم در خراسان قربانی گرفت
رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به روند کاهشی بروز آنفلوآنزا در کشور، آخرین آمار ابتلا به این بیماری تشریح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در تشریح آخرین وضعیت همه‌گیری آنفلوآنزای فصلی انسانی با اشاره به اینکه آمار ابتلا به بیماری‌های مزمن تنفسی به شکل هفتگی گرفته می‌شود، گفت: از تاریخ ۳۰آذر تا ۶ دی ماه سال جاری ۲۳۸۸ مورد مبتلا به عفونت شدید تنفسی در بیمارستان‌ها بستری شدند. از این تعداد فقط از افرادی که در آی‌سی‌یو بستری شده یا فوت می‌شوند نمونه تهیه می‌شود که با این اوصاف موارد مرگ بر اثر آنفلوآنزا در هفته گذشته ۴ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه مجموع موارد فوت شده بر اثر اپیدمی فصلی آنفلوآنزا در سال جاری تا کنون به ۱۱۰ مورد رسیده است، ادامه داد: تا پیش از جمع آمار هفته گذشته ۱۰۶ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست داده بودند با جمع فوت شدگان هفته گذشته این عدد به ۱۱۰ مورد می‌رسد. از چهار نفری که هفته گذشته جان خود را بر اثر آنفلوآنزا از دست داده‌اند، یک نفر اهل تهران، یک نفر اهل خراسان رضوی و دو نفر اهل استان آذربایجان شرقی بوده‌اند.

عرفانی در ادامه ضمن تعریف سندروم «ILI» یا ناخوشی‌های شبیه به آنفلوآنزا، گفت: اگر نسبت درصد بار مراجعه سندروم «ILI» یا بیماران با علائم تب و سرفه به کل موارد مراجعه کننده از ۲.۱ درصد بیشتر باشد، نشان دهنده همه‌گیری بیماری در آن جامعه است. در ابتدای آذر ماه این عدد به ۴.۱ درصد رسیده بود؛ اما خوشبختانه در هفته گذشته یعنی با آغاز دی ماه این عدد به ۲.۵درصد رسیده است. کاهش این عدد نشانگر تحت کنترل بودن اپیدمی آنفلوآنزا است.

وی در خصوص احتمال بروز موج بعدی آنفلوآنزا در کشور، اظهار کرد: همه‌گیری آنفلوآنزا در کشور به هیچ عنوان قابل پیشگیری نیست؛ اما می‌توان آن را پیش‌بینی کرد؛ این در حالی است که می‌توان از موارد تک‌گیر آنفلوآنزا پیشگیری کرد؛ اما در خصوص همه‌گیری این حالت صادق نیست. تا زمانی که بیماری در جامعه وجود دارد موارد تک گیر بیماری در جامعه وجود دارد که این موضوع نیز به شرایطی مانند رعایت نکات بهداشتی، میزان برودت هوا و... بستگی دارد. پس با رعایت رفتار بهداشتی و در صورتی که تغییر خاصی در برودت هوا و رخداد‌های هواشناسی نداشته باشیم، احتمال بروز موج بعدی آنفلوآنزا دوز از ذهن خواهد بود؛ اما این موضوع کاملا وابسته به سایر عوامل است و نمی‌توان به شکل قطعی راجع به آن اظهار نظر کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->