تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

سردرگمی مهاجران افغانستانی متقاضی دریافت اقامت در آمریکا

  • کد خبر: ۱۳۲۰۸۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
سردرگمی مهاجران افغانستانی متقاضی دریافت اقامت در آمریکا
وال استریت ژورنال گزارش داده است که بسیاری مهاجران افغانستانی که به آمریکا منتقل شدند برای دریافت اقامت دائمی این کشور با مشکلاتی مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامۀ آمریکایی وال استریت ژورنال در مطلبی نوشته است که افغان‌هایی که به آمریکا منتقل شده‌اند در بلاتکلیفی به سربرده و در جستجوی دریافت مدرک اقامت دائمی این کشور هستند.

این روزنامه آمریکایی نوشته است که به دنبال قدرت گرفتن طالبان در افغانستان ۸۰ هزارنفر از مهاجران این کشور به آمریکا منتقل شده و در حال حاضر وضعیت آنها برای اقامت دائمی در این کشور مشخص نیست.

در ادامه این مطلب آمده است که این افغان‌ها حتی در حالیکه شروع به یافتن خانه و شغل کرده‌اند، در مشکلات قانونی گرفتار شده‌اند زیرا مسیرهای رسیدن به ویزا یا گرین کارت مبهم باقیمانده است.

دولت بایدن رئیس جمهور آمریکا از کنگره خواسته تا برای همه افغان‌های منتقل شده به این کشور زمینۀ دریافت شهروندی آمریکا را فراهم کند.

این روزنامه در ادامه نوشته است که کار روی تصویب قانون در این خصوص در کنگره به دلیل بررسی اضافی معطل است.

وال استریت ژورنال گفته است که مهاجران باید برای پذیرش و دریافت پناهندگی به دولت آمریکا ثابت کنند که جان آنها در افغانستان با خطر روبرو بوده است.

اما مارگارت استوک، فعال حقوق بشر ضمن انتقاد از این رویه اعلام کرد که ما مهاجران افغانستان را به سرعت از این کشور خارج کرده و در حال حاضر از آنها سوال می‌کنیم که آیا جان آنها در خطر است یا خیر که تمام این فرآیند غیرمنطقی به نظر می‌رسد.

از طرف دیگر در حالی که این روزنامه چاپ آمریکا گفته است که به رغم مشکلات و ابهام به وجود آمده به احتمال زیاد بسیاری افغان قادر به دریافت پناهندگی خواهند بود، اما فعالان حقوق مهاجران معتقدند که برخی از افراد برای دریافت اقامت در آمریکا با مشکل مواجه خواهند بود.

پیشتر مقامات آمریکا اعلام کرده بودند که پذیرش مهاجران جدید افغانستانی براساس ویزای بشردوستانه و اقامت موقت آنها در این کشور را متوقف کردند.

دولت آمریکا گفته است براساس سیاست جدید تمرکز بر اقامت دائمی مهاجران افغانستانی است که پیش از این در عملیات تخلیه از این کشور خارج شدند.

رویترز نوشت: این تغییر سیاست به دنبال انتقاد برخی نمایندگان و سازمان های امور مهاجران آمریکا درباره ناتوانی دولت این کشور در خروج مهاجران افغانستانی در خطر تهدید از سوی طالبان اتخاذ شده است.

این در حالی که مقامات دولت بایدن عملیات تخلیه مهاجران افغانستان را موفق عنوان کرده و اعلام کردند که در این عملیات بیش از ۹۰ هزار مهاجر افغانستان از این کشور خارج شده و در حال طی مراحل پذیرش در این کشور هستند.

مقامات آمریکا بارها اعلام کردند که متعهد به خروج مهاجران افغانستان همکار نیروهای خارجی بوده و تا آخرین نفر این اقدام را ادامه خواهند داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->