جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرسپولیس درگیر اختلافات داخلی | لحظه شماری برای رفتن درویش

  • کد خبر: ۱۳۲۲۲۴
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
پرسپولیس درگیر اختلافات داخلی | لحظه شماری برای رفتن درویش
هیات مدیره باشگاه پرسپولیس چند ماهی است که دو عضو جدید به خود دیده و از همان مقطع به بعد بود که شایعه برکناری رضا درویش مطرح شد.

بهمن نوری | به گزارش شهرآرانیوز، در واقع حسین شهریاری و حسین خبری دو عضوی بودند که درویش مخالف حضور آن‌ها در هیات مدیره بود و وقتی این اتفاق رخ داد، مدیرعامل پرسپولیس جایگاهش را بسیار متزلزل دید.
در این یکی دو ماه اخیر بار‌ها موضوع برکناری درویش در رسانه‌ها مطرح شده و این داستان همچنان ادامه دارد.
نکته جالب توجه اینکه درویش خودش هم می‌داند شایعات مطرح شده از کجا آب می‌خورد، اما با این حال ترجیح می‌دهد سکوت امتیاز کند.
در این میان یحیی گل‌محمدی که از ماجرا باخبر است سعی می‌کند رابطه اش را با دو طرف حفظ کند.
یحیی هم سابقه کار کردن با شهریاری در باشگاه نفت تهران (نفت سابق) را دارد و رابطه اش با وی نیز بسیار خوب است. از طرفی درویش به هر ساز یحیی در این فصل رقصیده و بهانه‌ای دست این مربی نداده است.
به هر حال شرایط پرسپولیس اگرچه در جدول مسابقات خیلی خوب است، اما در درون این باشگاه اتحادی وجود ندارد و تلاش دو عضو هیات مدیره برای کنار زدن درویش همچنان ادامه دارد.
آن‌ها امیدوارند در تعطیلات لیگ خیلی بی سروصدا درویش را کنار گذاشته و شرایط را برای حضور یکی از خودشان را جای او فراهم کنند. اینکه حالا چه زمانی به هدف خود برسند مشخص نیست.
اما آنچه مشخص است درویش جایگاه محکمی در پرسپولیس ندارد هر روز ممکن است خبر برکناری اش به گوش برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->