فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد؟

  • کد خبر: ۸۰۲۶۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
هیات مدیره پرسپولیس مشخص شد؟
به نظر می‌رسد ترکیب هیات مدیره آینده پرسپولیس ۵ نفره خواهد بود.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، از راهروهای وزارت ورزش خبر می‌رسد که مسئولان این وزارتخانه و شخص وزیر ورزش برای هیئت مدیره پرسپولیس به ترکیب ۵ نفر مد نظر خود رسیده‌اند.

شنیده ها حاکی از آن است که حسین خبیری، علی اکبر طاهری و محمد آخوندی سه عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس خواهند بود و علیپور و احتمالا مجید صدری هم از هیئت مدیره قبلی در هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس ‌می‌مانند.

با این وجود شانس علی اکبر طاهری و حسین خبیری برای مدیرعاملی بسیار بالا می‌رود و یک نفر هم به عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس از طرف وزیر ورزش انتخاب و معرفی خواهد شد.

به این ترتیب مسجدی و فیاض دو عضو فعلی هیئت مدیره پرسپولیس از این سمت جدا خواهند شد.

به احتمال فراوان این تغییرات پس از بازی این هفته پرسپولیس با استقلال تاجیکستان در لیگ قهرمانان آسیا تصویب و نهایی خواهد شد.

این در شرایطی است که با تصمیم اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و تایید وزارت ورزش فعلا مجید صدری به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس انجام امور را در دست دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->