واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

سردار جلالی فیلترینگ اینستاگرام را تصمیمی هوشمندانه دانست

  • کد خبر: ۱۳۲۲۹۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
  • ۱
سردار جلالی فیلترینگ اینستاگرام را تصمیمی هوشمندانه دانست
رئیس سازمان پدافند غیرعامل معتقد است فیلترینگ اینستاگرام به دلیل رفتار خصومت‌آمیز این پلتفرم با کاربران ایرانی تصمیمی هوشمندانه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز - از آغاز فیلترینگ اینستاگرام بیش از یک ماه می‌گذرد. در پی فیلترینگ این پلتفرم، وزیر ارتباطات دلیل فیلترینگ آن را تصمیم مراجع ذی‌صلاح و شورای امنیت کشور عنوان کرده بود و حالا رئیس سازمان پدافند غیرعامل معتقد است این تصمیم به دلیل رفتار خصومت‌آمیز اینستاگرام با کاربران ایرانی تصمیمی هوشمندانه بوده است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با بیان اینکه برخورد اینستاگرام با ایرانیان خصومت‌آمیز است، برخورد با این پلتفرم و فیلترینگ آن را بسیار هوشمندانه توصیف کرد و خبر از کاهش فعالیت در آن پس از فیلترینگ داد.

غلامرضا جلالی در گفت‌وگوی خود با شبکه خبر درباره عملکرد پلتفرم اینستاگرام با تاکید بر اینکه این رفتار هیچ چیز جز خصومت نیست، گفت: «پلتفرم اینستاگرام توانایی فیلترینگ بسیار بالایی دارد.»

جلالی با تاکید بر اینکه رفتار اینستاگرام با ایرانیان خصومت‌آمیز است، فیلترینگ و محدودسازی این پلتفرم را کار بسیار هوشمندانه‌ای توصیف کرد.

سردار جلالی: رفتار اینستاگرام خصومت‌آمیز است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به فیلتر عکس سردار قاسم سلیمانی گفت: «هر کسی در هر حوزه‌ای عکس سردار سلیمانی را منتشر کند، اینستاگرام حساب‌های آن را میبندد و کنار می‌گذارد. این در حالی است که این پلتفرم آموزش سلاح، آموزش ساخت کوکتل مولوتف و دعوت و فراخوان تجمع را تشخیص نمی‌دهد و از انتشار آن جلوگیری نمی‌کند.»

سردار جلالی با اشاره به اینکه اینستاگرام اجازه نمی‌دهد عکس آرتین و آرشام مطرح شود و مظلومیت بچه چهارساله‌ای که پدر، مادر و برادرش در حادثه‌ای ناجوانمردانه و دردمندانه شهید شدند دیده شود.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل در ادامه توضیحات خود در برنامه صف اول گفت: «دو پلتفرمی که در کشور ما فعال هستند در کشور‌های دیگر مجاز نیستند که آموزش‌های نظامی، فراخوان و رفتار‌های خشونت آمیز را منتشر کنند. این‌ها دیگر تبدیل به ماشین تجهیزات جنگی شده‌اند. این‌ها برای حفظ امنیت ما تعهدی ندارند، نمایندگی در کشور ما ندارند و درواقع تبدیل به یک عامل فشار و اثر گذاری بر ذهن مردم ما شده‌اند و سازماندهی مردم علیه مردم خودشان که این در ادبیات علمی مفهومش شناخته شده است.»

سردار جلالی با تاکید بر این موضوع که اینستاگرام با ایرانیان رفتار خصومت آمیز دارد، گفت: «با هیچ تعریفی از این پلتفرم جز خصومت برداشت نمی‌کنیم. این پلتفرم را ابزاری در اختیار استکبار جهانی و دشمنان خود میبینیم.»

او با بیان این توضیحات بر این موضوع تاکید کرد که با توجه به نحوه و نوع فعالیت اینستاگرام، گفت: «به نظر می‌رسد برخورد با اینستاگرام کار بسیار هوشمندانه و دقیقی بوده است. این برخورد منجر به محدودیت بسیار زیاد فعالیت آن شده است.»

سردار جلالی: حقوق شهروندی در فضای مجازی اروپا برابر با طرح صیانت در ایران

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تشبیه طرح صیانت به قانون حفاظت از حقوق شهروندان در اروپا، گفت: «در اروپا قانونی به نام حفاظت از حقوق شهروندی در فضای مجازی وجود دارد که ترجمه فارسی قانون صیانت در مجلس بود. اگر عین قانون اروپا را هم تصویب کنیم بسیار از طرح صیانت ما شدیدتر است.»

او همچنین با طرح پرسشی درباره ضرورت قانون‌گذاری در فضای مجازی گفت: «آیا حضور در فضای مجازی نیاز به قانون دارد یا خیر؟ اگر نمی‌خواهد که می‌شود همین بل بشو در فضای مجازی که هرکس یک شایعه‌ای را منتشر می‌کند و فضا را ملتهب می‌کند.»

به باور سردار جلالی موقعیت فعلی نشان می‌دهد که ضابطه وجود ندارد در حالی که اگر ضابطه باشد باید مسئول حرف خود باشی. همین فضای شناختی باعث شد که نمایندگان قانون را متوقف کنند. وقتی فضا بی قانون باشد هرکسی به خود اجازه می‌دهد هر حرفی بزند و هر اقدامی کند و این می‌تواند امنیت کشور را به هم بزند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
0
0
من خودم تو اینیستا پیج فعال داشتم ولی خوشحالم که این منبع فساد مسدود شد. مرگ بر آمریکای پلید و اغتشاشگرها
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->