پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در اهمیت گذشت زمان

  • کد خبر: ۱۳۲۴۲۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۲
در اهمیت گذشت زمان
آخرین بار ۱۱ تیرماه بود که ایران بعد از دو سال روز بدون فوتی کرونا را تجربه کرد.

دو سال پیش همین روز‌ها بود که کرونا افسار پاره کرده بود و خانواده‌های زیادی را بر گلیم غم نشاند. عزیزان بسیاری را از ما گرفت که جای خالی شان هنوز به چشم می‌آید. کرونا بی رحم بود و به بشر درس‌های مهمی داد. دو سال قبل در چنین روز‌هایی با یکی از موج‌های ناجوانمردانه کرونا روبه رو بودیم که خبر رسید عمویم در تهران از دنیا رفته است.

آن روز‌ها آدم از همه چیز می‌ترسید و استرس عجیبی به جان همه افتاده بود. رفتیم تهران، عمو را به خاک سپردیم، آمدیم خانه که زن عمو هم از پیشمان رفت و هنوز که یادشان می‌افتم، بغض می‌کنم. اگر زمان نمی‌گذشت و ما در آن روز‌های سیاه و پر از اندوه مانده بودیم، واقعا چه می‌شد؟ من خیلی به اهمیت گذشت زمان فکر می‌کنم؛ به اینکه اگر بعضی لحظات نگذرند، چه می‌شود؟

زمان گذشته است و حالا ایران بعد از چهار ماه، به روز بدون فوتی کرونا رسیده است. آخرین بار ۱۱ تیرماه بود که ایران بعد از دو سال روز بدون فوتی کرونا را تجربه کرد. زمان گذشته است و حالا کسی منتظر ساعت ۲ نیست تا آمار کرونا از اخبار سراسری اعلام شود و ببینیم که این ویروس منحوس چه بر سرمان آورده است. این روز‌ها هم می‌گذرد و ما به شرایط جدید عادت می‌کنیم.

زمانی که زیر ۲۰ سال داشتم، خیلی دوست داشتم آینده زودتر از راه برسد و من بزرگ شوم و آینده را ببینم. آدم رؤیا پردازی بودم و فکر می‌کردم احتمالا تا سی سالگی اتفاقات خوب زیادی برایم خواهد افتاد. حالا که سی وچهارساله هستم، همه تلاشم را می‌کنم تا از لحظه لحظه زندگی ام بیشترین استفاده را ببرم؛ چون با تمام وجود می‌دانم که این روز‌ها به سرعت برق و چه بسا سریع‌تر از آن می‌گذرد. من سال هاست که در لحظه زندگی می‌کنم. زندگی در لحظه شاید در آینده حسرت کمتری برایم به جا بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->