معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انحصار برگزاری آزمون آیلتس (IELTS) فقط در برخی آموزشگاه‌های خاص!

  • کد خبر: ۱۳۲۸۶۹
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۷
انحصار برگزاری آزمون آیلتس (IELTS) فقط در برخی آموزشگاه‌های خاص!
نماینده مردم مشکین شهر در مجلس با انتقاد از نبود نظارت سازمان سنجش بر نحوه برگزاری آزمون آیلتس(IELTS)، گفت: این آزمون به صورت انحصاری از سوی برخی مؤسسات برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود عباس‌زاده مشکینی با اشاره به طرح سئوال خود از وزیر علوم در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در خصوص نحوه برگزاری آزمون آیلتس (IELTS) در کشور، عنوان کرد: آزمون آیلتس (IELTS) در کشور فقط از سوی برخی مؤسسات و آموزشگاه‌های خاص برگزار می‌شود و نظارتی بر آن از سوی سازمان سنجش وجود ندارد.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس با بیان اینکه این آموزشگاه‌ها در سایه نبود نظارت وزارت علوم و سازمان سنجش مستقیما با خارج از کشور ارتباط می‌گیرند و به صورت انحصاری آزمون آیلتس (IELTS) را در کشور برگزار می‌کنند، گفت: این مؤسسات به نحوی وزارت علوم و سازمان سنجش را دور زدند.

وی با تأکید بر اینکه این آزمون نباید انحصاری باشد، افزود: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظیفه مجوزدهی و نظارت بر مؤسسات و آموزشگاه‌های برگزار کننده آزمون آیلتس (IELTS) بر عهده سازمان سنجش است، ولی این روند با دور زدن سازمان سنجش و ارتباط مسقتیم این مؤسسات با خارج از کشور انجام می‌شود. در این راستا برخی آموزشگاه‌ها تقویت و به برخی دیگر اجازه فعالیت داده نمی‎شد و روند انحصاری در این حوزه وجود دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: در این راستا سئوالی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در کمیسیون آموزش با حضور رئیس سازمان سنجش مطرح شد که برای حل این موضوع یک ماه فرصت درخواست شد که پس از این زمان تعیین شده در خصوص قانع شدن یا نشدن از سئوال اعلام نظر خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->