وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

علی لاریجانی: نظر مخالف داشتن به معنی عدم گفت‌وگو و فحاشی نیست

  • کد خبر: ۱۳۳۱۰۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۰
علی لاریجانی: نظر مخالف داشتن به معنی عدم گفت‌وگو و فحاشی نیست
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما می‌توانیم باهم نظر مخالف داشته باشیم و مرز فکری داشته باشیم اما معنایش عدم گفت‌وگو و فحاشی نیست. جامعه باید حرف‌های مختلف را بشنود و تصمیم بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی طی سخنانی در مراسم بزرگداشت نهمین سالگرد درگذشت حبیب‌الله عسگراولادی، اظهار کرد: اگر بخواهیم یک سیاستمدار تراز جمهوری اسلامی را معرفی کنیم همان مرحوم عسگراولادی است. یکی از خصوصیات ویژه ایشان شناخت از دوست و دشمن بود.

وی افزود: او می‌دانست آمریکا و غرب نسبت به ایران چه نگاه شیطنت‌آمیزی داشتند، وضعیت دشمنان را خوب می‌شناخت و صف دشمن و دوست را مخلوط نمی‌کرد. او به درستی از نگاه تاریخی آمریکا و غرب آگاه بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی اقدامات دشمنان در زمینه حوادث اخیر، یادآور شد: خیلی عجیب است در یکی از کشورهای همسایه ما آمریکایی‌ها به صراحت به گروه‌های ضدانقلاب می‌گویند که شما باید در ایران فعالیت کنید و به آنان فشار می‌آورند که این کار را انجام دهند.

لاریجانی تصریح کرد: در گذشته هم نظیر این ماجراها را کم نداشتیم ولی آنان (آمریکا و دشمنان) اشتباه می‌کنند که فکر می‌کنند با چند انفجار و ترور می‌توانند در کشور ایجاد مشکل کنند. ما در داخل ممکن است اختلافاتی داشته باشیم، اما ملت ایران شما را می‌شناسند و می‌دانند شما دلسوز مردم نیستید.

مشاور رهبری انقلاب تاکید کرد: درست است که مشکلاتی در کشور وجود دارد، اما حریف و دشمن ما سناریوی بزرگتری را به وجود آورده است و دیگر مسئله کلیت ایران مطرح است و باید در برابر آن به تعبیر رهبری ید واحده بود.

وی با بیان اینکه اگر ما همه حقیقت را در جوف خود نبینیم، خیلی از مشکلات را حل می‌کند، گفت: مرحوم عسگراولادی یک بار تعریف می‌کرد که امام راحل می فرمود که امر به معروف و نهی از منکر این نیست که اگر کسی در تاکسی موسیقی گوش می‌کند به او تذکر دهید، شما باید تشکیلات داشته باشید تا قوی شوید و اول باید یاد بگیرید حرف طرف مقابل را گوش دهید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: یکی از مسائلی که ما امروز به آن نیاز داریم گوش دادن است. شاید در گوشه‌ای از سخنان طرف مقابل هم یک حرف حقی وجود داشته باشد. ویژگی ممتاز شهید مطهری همین بود که حرف حق را در زبان هرکس می‌دید آن را قدر می‌دانست. حرف حق را از هرکجا می‌شنویم باید قدر بنهیم و آقای عسگراولادی نیز این چنین بود.

لاریجانی تصریح کرد: اگر آنچه که ابن‌سینا به عنوان عقل اصیل می‌شناخت همراه روشن‌بینی صبر و تحمل باشد و حقیقت‌گرا باشیم آن وقت جامعه به تعالی می‌رسد. اگر بخواهیم این عقل اصیل را در جامعه پیاده کنیم آن وقت باید تنوع فکری و سلایق مختلف را پذیرفت و شنید و حرف حق را شنید. اگر هرکس در جامعه روی سلیقه خود مصر باشد، مشکلات به سادگی حل نمی‌شوند اما اگر عقل اصیل حاکم باشد حرف‌های حق و نظرات مختلف شنیده و تحمل می‌شود.

وی یادآور شد: عزت مسلمین امروز جز این است که چشمشان به جمهوری اسلامی است که ببینند این کشور قوی هست یا نیست؟ اگر نباشد آنوقت آن مسلمین روشن‌بین نگران می‌شوند.

لاریجانی تاکید کرد: امروز مشکل اصلی کشور اقتصاد است. این مسائل دیگر هم هست اما مشکل اصلی همان اقتصاد است و اینکه رشد اقتصادی آن ضعیف است. سوال این است که کشوری که امکانات و نیروی انسانی فراوان دارد نمی‌تواند جهش کند؟ حتماً می‌تواند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دشمن هم می‌داند اگر این سنگ‌ها پیش راه کشور برداشته شود این کشور جهش می‌کند، ادامه داد: برویم و ببینیم عقل اصیل چه می‌گوید و مشکل اصلی کشور چیست و کارشناسان اقتصادی چه می‌گویند؟ اینجا دیگر عرصه شعار نیست. باید ببینیم اصل مشکل کشور چیست و تمرکز اصلی را بر آنجا بگذاریم. فرهنگ و دانشگاه ما باید به آن کمک کند. کشور ما قدرت پرش دارد.

وی تاکید کرد: ما نیاید خودمان را گرفتار فشار خارجی کنیم. دشمن کارش مشکل درست کردن است‌. هنر سیاست‌ورزی حل این مشکل با هزینه کمتر است. باید حکمرانی ما همراه با فرهنگ، دیانت و هوش باشد که همان عقل اصیل است.

لاریجانی ادامه داد: یک جامعه وقتی هم افزایی در قدرت دارد که وفاق داشته باشد. ما باید بیشتر روی وحدت اجتماعی کار کنیم. این بداخلاقی‌های امروز در جامعه یک مقدار به چیزهای دیگری برمی‌گردد. تربیت اجتماعی، اخلاق اجتماعی را به همراه دارد. ما بعضی از کارهایمان در حوزه سیاسی در اخلاق اجتماعی تاثیرگذار بوده است، یعنی به محض اینکه کسی حرفی بزند که دیگری نپسندد به او فحاشی شود.

وی گفت: ما می‌توانیم باهم نظر مخالف داشته باشیم و مرز فکری داشته باشیم اما معنایش عدم گفت‌وگو و فحاشی نیست. جامعه باید حرف‌های مختلف را بشنود و تصمیم بگیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان یادآور شد: مرحوم عسگراولادی نقلی از امام راحل داشت که راه را راه اکثریت قرار دهید و اقلیت را هم قانع کنید، هنر سیاست‌ورزی این است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->