راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟
سرخط خبرها

ادامه بارش باران در خراسان رضوی و بارش برف در نواحی کوهستانی (١۵ آبان‌ماه ١۴٠١)

  • کد خبر: ۱۳۳۱۷۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
ادامه بارش باران در خراسان رضوی و بارش برف در نواحی کوهستانی (١۵ آبان‌ماه ١۴٠١)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: با توجه به تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی تا روز چهارشنبه شاهد بارش بارش در اکثر نقاط استان خواهیم بود و بارش در نواحی کوهستانی به‌صورت برف است.

گروه جامعه|شهرآرانیوز، آذر رضایی‌پور در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای ٢ درجه سردترین و سرخس با بیشینه دمای ٢٣ درجه گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. همچنین طی این مدت شهرستان‌های درگز، فریمان، خاف و قوچان بارش باران را داشته‌اند که بیشترین بارش از شهرستان قوچان با ٢.۴ میلی‌متر و فریمان با یک میلی‌متر ثبت شده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی این مدت دمای هوای مشهد بین ۶ و ١٨ درجه در نوسان بوده است و امروز دمای هوای این کلان‌شهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٠ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۶ درجه خواهد رسید.

رضایی‌پور ادامه داد: با توجه به تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی تا روز چهارشنبه شاهد بارش باران در اکثر نقاط استان خواهیم بود.

وی اضافه کرد: از فردا با توجه به گسترش سامانه بارشی در نواحی شمالی انتظار داریم به طور قابل ملاحظه و محسوسی دمای هوا روند کاهشی داشته باشد و روز‌های پایانی هفته جاری روز‌های نسبتا سردی داشته باشیم. همچنین طی این مدت دمای هوا در نواحی کوهستانی و به صفر درجه زیر صفر خواهد رسید و بارش‌ها به‌صورت برف خواهد بود.

وی اضافه کرد: روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه بر سرعت وزش باد افزوده خواهد شد و در نواحی بادخیز جنوبی همراه با گردوخاک، کاهش دید و کیفیت هواست و در نواحی شمالی سبب کولاک خواهد شد.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای شهر مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با شاخص کلی ٧٢ بود و هم‌اکنون شاخص کیفیت هوا ٧١ در شرایط قابل قبول قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های سرافرازان، مفتح، خیام شمالی، پایانه امام رضا‌(ع)، خاقانی، شهر، شهید آوینی، کریمی و چمن در شرایط قابل قبول قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->