تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

مرکز سرپناه بانوان کارتن خواب در مشهد نداریم

  • کد خبر: ۱۳۳۶۶۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
مرکز سرپناه بانوان کارتن خواب در مشهد نداریم
معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: تنها مرکز سرپناهی(شلتر) ویژه زنان کارتن‌خواب در کلانشهر مشهد به دلیل نبود استقبال سه ماه پیش تعطیل شده و این کلانشهر هم اکنون فاقد این گونه مراکز برای زنان است

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین دلبری افزود: این مرکز به دلیل اسکان بین سه تا چهار نفر در روز دچار ضرر می‌شد که تلاشهایی نیز برای جلوگیری  از تعطیلی اش شد اما موفقیت آمیز نبود.

وی اضافه کرد:با توجه به فعالیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد، بانوان می‌توانند از این مراکز خدمات بگیرند.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: برای صدور مجوز فعالیت مرکز سرپناهی ویژه بانوان در مشهد آمادگی داریم و تسهیلات نیز اعطا  و حمایت لازم در این زمینه انجام می شود.

دلبری افزود: هم اکنون تعداد پنج مرکز شلتر در استان داریم که از این تعداد چهار مرکز در مشهد و یک مرکز  در شهرستان سبزوار فعالیت دارد که تمامی آنها ویژه اسکان معتادان متجاهر و کارتن خواب مرد هستند.

وی اضافه کرد: هر مرکز سرپناهی بین ۲۵ تا ۳۰ نفر ظرفیت دارد و پذیرش در این مراکز از چهار بعد از ظهر آغاز می شود و تا هشت صبح فردا ادامه دارد و از جمله خدماتی که به افراد ساکن در این مراکز ارائه می‌شود می‌توان به شست و شو، نظافت، توزیع لباس، توزیع شام و صبحانه، ارائه آموزش‌های بهداشتی و توزیع بسته‌های بهداشتی ویژه اشاره کرد.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: به طور متوسط هر شب بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کارتن خواب و معتاد متجاهر در مراکز سرپناهی بهزیستی خراسان رضوی اقامت می کنند.

هم اکنون بیش از ۳۵۰ هزار نفر در خراسان رضوی زیر پوشش و حمایت بهزیستی این استان قرار دارند.

طی هفته گذشته خراسان رضوی تحت تاثیر فعالیت سامانه بارش‌زا قرار داشت و بارش باران و برودت هوا در این استان همچنان ادامه دارد که در این شرایط جوی توجه به مراکز سرپناهی کارتن‌خواب ها و گرمخانه‌ها ضروری تر است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->