تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است
سرخط خبرها

افشای ابعاد جدیدی از اختلاف حاکمیتی در عربستان

  • کد خبر: ۱۳۳۹۶۶
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
افشای ابعاد جدیدی از اختلاف حاکمیتی در عربستان
منابع رسانه‌ای با افشای ابعاد جدیدی از اختلافات حاکمیتی در عربستان، از اختلافات شدید میان ولیعهد سعودی و یکی از پسر عموهایش که مشاور پادشاه عربستان و امیر مکه است، پرده برداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، حساب کاربری "العهد الجدید" در توییتر در این باره فاش کرد که خالد الفیصل مشاور ملک سلمان و امیر منطقه مکه، بیش از یک بار استعفای خود را به دربار تقدیم کرده است.

برپایه این گزارش، هر بار که بن سلمان استعفای الفیصل را دریافت می‌کرد بدون توجه آن را در کشو می‌گذاشت. الفیصل از بی اعتنایی بن سلمان برآشفت و تصمیم گرفت با پادشاه ملاقات کند و شخصاً استعفای خود را تقدیم وی کند، اما ملک سلمان نیز این استعفا را نپذیرفته و به او گفته است: "زمانی که من بروم، تو هم می‌روی".

منابع پیشتر از تشدید اختلافات میان بن سلمان و الفیصل به دلیل تخریب مناطقی از جده پرده برداشته بودند.
منابع مطلع در این باره اعلام کردند خالد الفیصل نسبت به طرح بن‌سلمان برای تخریب مناطق پر سر و صدای جده اعتراض داشته و به همین دلیل به ولیعهد سعودی اعتراض کرده است و این اعتراض خشم بن سلمان را به همراه داشته و به همین دلیل وی به مشاور بن سلمان هشدار داده است که اوامرش را سریعا اجرا کند چراکه در غیر این صورت خلع خواهد شد.

این منابع خاطرنشان کردند که الفیصل به محمد بن سلمان در این باره هشدار داده و تلاش کرد تا با پادشاه عربستان تماس بگیرد و در مورد خطرات این پروژه که انقلابی علیه خاندان حاکم است با او صحبت کند.
پیشتر مجتهد، افشاگر سعودی در سال ۲۰۱۹ در پست توئیتری درباره این اختلافات نوشته بود: به نظر می‌رسد «خالد فیصل» امیر منطقه مکه دو رفتار از خود نشان داده که باعث عصبانیت محمد بن‌سلمان ولیعهد عربستان شده و به همین دلیل دوره حاکمیت او را تمدید نکرده تا زمینه لازم برای کنار گذاشتن وی فراهم شود.

وی افزود بن‌سلمان با ابقاء فیصل می‌خواست وانمود کند به نسل قدیم خاندان آل‌سعود احترام می‌گذارد اما فیصل طی یک اقدام احمقانه اخبار مربوط به ترور جمال خاشقجی را به اطلاع پادشاه عربستان می‌رساند چرا که فکر می‌کرد او شخصاً وارد عمل می‌شود. بن‌سلمان در این پرونده متضرر نشد چرا که پادشاه بعد از چند دقیقه موضوع را فراموش کرد اما بن‌سلمان این رفتار خالد فیصل را به عنوان سوء نیت وی تلقی نکرد.

وی ادامه داد: اقدام دوم نیز سخنان خالد فیصل در برابر دوربین‌ها درخصوص اوضاع نامناسب اقتصادی کشور و خروج سرمایه از عربستان بود که نشان می‌داد اقدامات و سیاست‌های بن‌سلمان درخصوص سرمایه‌گذاری شکست خورده است. حال باید دید که بن‌سلمان خالد فیصل را بر کنار می‌کند یا صبر می‌کند تا دوره او تمام شود. بن‌سلمان یکی از شاهزادگان کم سن و سال را برای این پست انتخاب کرده اما هنوز در برابر واکنش نسل قدیم خاندان نگران است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->