قالیباف: اقلام اساسی بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت صدراعظم آینده آلمان: تا پایان جنگ، خبری از عضویت اوکراین در ناتو و اتحادیه اروپا نیست فرمانده نزاجا: طرح انسداد مرزی به طول ۹۰۰ کیلومتر در مرز با افغانستان برنامه ریزی شده است شورای همکاری خلیج فارس از مذاکرات عمان استقبال کرد دیپلمات با سابقه روس: مذاکرات مثبت و سازنده ایران و آمریکا، دلگرم‌کننده است موافقت مجلس با کلیات اصلاح قانون سرباز قهرمان
سرخط خبرها

خسارت ۱۸ میلیارد پوندی اقتصاد روسیه از تحریم‌ها بعد از جنگ اوکراین

  • کد خبر: ۱۳۴۱۱۲
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
خسارت ۱۸ میلیارد پوندی اقتصاد روسیه از تحریم‌ها بعد از جنگ اوکراین
دفتر اجرای تحریم‌های مالی انگلیس روز پنجشنبه با انتشار گزارشی ادعا کرد که تحریم‌های وضع شده علیه روسیه در ارتباط با جنگ علیه اوکراین، ۱۸.۳۹ میلیارد پوند به اقتصاد مسکو خسارت زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، لندن شدیدترین تحریم‌هایی را که روسیه تا به حال با آن روبه‌رو بوده اعمال و بیش از یک هزار و ۲۰۰ شخص و  ۱۲۰ نهاد را تحریم و دارایی‌های ۱۹ بانک روسی را از زمان آغاز جنگ مسدود کرده است.

در این گزارش ادعا شده است: انگلیس با اجرای این تحریم ها در کنار شرکای بین المللی خود، ماشین نظامی روسیه را تحقیر کرده است. پیش‌بینی می‌شود تولید ناخالص داخلی روسیه در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با برآوردهای پیش از جنگ اوکراین تا ۶.۲ درصد کاهش یابد. برای سال ۲۰۲۳ نیز پیش بینی می‌شود که تولید ناخالص داخلی روسیه به میزان ۲.۳ درصد افت کند.

این درحالیست که طبق این گزارش ادعایی، صادرات روسیه از آغاز جنگ اوکراین کاهش شدیدی را تجربه کرده و واردات کالاهای حیاتی نیز از کشورهای تحریم کننده ۶۸ درصد افت کرده است. دولت انگلیس در این گزارش تصریح کرده است: «تا زمانی که جنگ غیرقانونی پوتین علیه اوکراین ادامه داشته باشد، تحریم های روسیه نقش مهمی را در فعالیت‌های دفتر اجرای تحریم‌های مالی انگلیس ایفا خواهد کرد.»

در همین پیوند «اندرو گریفیث» معاون وزیر دارایی انگلیس ادعا کرد که این کشور «به عنوان مدافع سرسخت دموکراسی، با متحدان خود در مخالفت با تهاجم وحشیانه و بی‌دلیل روسیه به اوکراین متحد است. ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه روسیه اعمال و ماشین جنگی آنها را فلج کرده‌ایم.»

وی افزود: «برای اطمینان از اینکه تمام تلاش خود را برای حفظ فشار بر دوستان فاسد پوتین انجام می دهیم، تعداد کارکنان دفتر اجرای تحریم‌های مالی را دو برابر می کنیم. پیام ما روشن است: اجازه نخواهیم داد پوتین در این جنگ وحشیانه موفق شود.»

همزمان «آن ماری ترولیان» معاون وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد: وقتی پوتین به اوکراین حمله، تصور کرد که ما بیکار خواهیم نشست. اما او اشتباه می کرد. انگلیس و شرکای بین‌المللی ما در مبارزه برای تمامیت ارضی و استقلال سیاسی اوکراین ایستاده‌اند.

وی افزود: ما به تشدید تحریم های خود برای اعمال حداکثر فشار اقتصادی بر رژیم روسیه تا زمان پیروزی اوکراین ادامه خواهیم داد.

انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در حمایت از کی‌یف تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی به اوکراین و اعمال تحریم‌ علیه روسیه به تنش‌ و درگیری‌ها دامن زده است. این کشور که در سال گذشته میلادی ۱۱ میلیارد پوند در روسیه سرمایه گذاری کرده معتقد است که تحریم‌های وضع شده ضربه بزرگی را به اقتصاد مسکو وارد و توانایی های اقتصادی این کشور را محدودتر کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->