اعزام ۶۰ تیم امداد و نجات هلال احمر از استان‌های مختلف به گیلان در پی جاری شدن سیل (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دستگیری اعضای باند تهیه عکس و فیلم از زنی نیمه عریان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جان باختن سه نفر در تصادف جاده‌ای استان گلستان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود مه شدید به مشهد | هشدار کاهش دید افقی رانندگان در جاده‌های خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پلیس خاطیان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمان را معرفی خواهد کرد آیا زمان برگزاری آزمون‌های ارشد ۱۴۰۳ و دکتری ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟ دختر پزشکیان در منزل جان‌باختگان حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حضور یافت آیا مدارس و ادارات استان گیلان فردا یکشنبه (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پیاده‌راه‌های حیاتی پوشش شبکه بهداشت در روستا‌های کشور کامل شد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (یکشنبه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می‌کند؟ آماده باش کامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در پی بارش برف و یخبندان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزیر آموزش و پرورش به قصور در حادثه دانش‌آموزان کرمانی شناسایی حدود ۳۰۰۰ منزل شخصی مسافرپذیر در مشهد افزایش توان امدادی با استقرار دو بالگرد‌ سنگین در مناطق دوردست گیلان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) احتمال افزایش مبلغ ۷۰۰ هزارتومانی حکمت کارت کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) چرا سازمان برنامه طلب تأمین اجتماعی را نمی‌پردازد؟ | بازنشستگان برای تأمین هزینه‌های روزانه خود «وام» می‌گیرند! آیا فردا (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی تعطیل است؟ واریز حقوق بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد پلیس فتا: مراقب پیامک‌های جعلی قطع یارانه باشید آماده‌باش ستاد بحران مشهد و خراسان رضوی درپی سرمای هوا و بارش برف راز قتل پیرمرد ۹۱ ساله افغانستانی در شعله‌های سرکش آتش فاش شد کردستان، با دمای منفی ۲۱ درجه رکورددار سرما در کشور شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مواد شوینده و ترکیبات اسیدی را دور از دسترس کودکان قرار دهید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | تا صبح دوشنبه، بر حجم بارش‌ها افزوده خواهد شد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در یوم‌الله ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ معرفی مواد ممنوعه خطرناک در مکمل‌های ورزشی  آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری برای مراسم ۲۲بهمن ۱۴۰۳ در مشهد تمامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی مرخص شدند
سرخط خبرها

گواهی‌نامه و کارت سربازی با نازل‌ترین قیمت!

  • کد خبر: ۱۳۴۵۹۹
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
گواهی‌نامه و کارت سربازی با نازل‌ترین قیمت!
کلاهبرداران ۷۰۰ میلیون تومانی، جیب ۱۰۹ شهروند مشهدی را خالی کردند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ خودشان هم نمی‌دانستند چگونه در دام پلیس گرفتار شده‌اند. کجای کارشان ایراد داشت که سرنخ دست مأموران داده بودند؛ البته ازآنجاکه چشمان مردان قانون همیشه باز است، نه‌تنها طومار این دو مرد جوان بلکه تاکنون طومار اغلب این مجرمان مجازی را پیچیده‌اند؛ مجرمانی که هم‌اکنون پشت میله‌های زندان درحال سپری کردن مجازات حبسشان هستند.

ماجرایشان، اما از گزارش‌های پی درپی چند تن از شهروندان آغاز شد؛ مال‌باختگانی که اگرچه خود شاکی پرونده بودند، خودشان هم مرتکب جرم شده بودند. متهمان پرونده نیز با علم به اینکه شکات هرگز تن به شکایت نخواهند داد، دامنه جرمشان را روزبه‌روز گسترش می‌دادند، به‌هرحال با شکایت چند شهروند مشهدی مبنی‌بر اینکه افرادی به بهانه صدور کارت پایان خدمت و گواهی‌نامه رانندگی، مبالغی را از آن‌ها کلاهبرداری کرده‌اند، تحقیقات پرونده نزد مأموران پلیس فتای مرکز خراسان‌رضوی آغاز شد.

پرداخت ۵۰۰ هزار تا ۱۰ میلیون تومان برای هر کارت

در بررسی‌های تکمیلی پرونده مشخص شد که ما‌ل‌باختگان هرکدام، مبالغ متفاوتی را برای تهیه و اخذ مدرک مدنظر پرداخت کرده‌اند؛ مبالغی که از ۵۰۰ هزار تومان در میان آن‌ها به‌چشم می‌خورد تا ۱۰ میلیون تومان.
مجریان قانون با استفاده از سرنخ‌های به‌جامانده از متهمان و مهندسی اطلاعات به‌دست‌آمده، ردی از متهمان پرونده زدند؛ متهمانی که دو مرد سی و سی‌ودوساله هستند که در دو ماه اخیر فعالیت مجرمانه خود را آغاز کرده و تاکنون سر ده‌ها نفر کلاه گذاشته‌اند.

دستگیری کلاهبرداران جوان در مخفیگاهشان

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر جزئیات پرونده گفت: مجریان قانون با کسب اطلاعات موجود، ضمن ردزنی متهمان در مشهد، این افراد را در محدوده خیابان ابوذرغفاری، شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه با هماهنگی قضایی دستگیر کردند.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: در بررسی‌های تکمیلی کارشناسان پلیس، مشخص شد که متهمان با استفاده از ۱۵ عدد سیم‌کارت اقدام به تبلیغات گسترده به منظور ارائه گواهی‌نامه و کارت پایان خدمت، کارت ملی و دیگر مدارک هویتی جعلی در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه تلگرام و اینستاگرام کرده‌اند. متهمان پس از دریافت وجه از مال‌باختگان به‌صورت کارت‌به‌کارت، تلفن خود را از دسترس خارج می‌کردند.

مقام ارشد انتظامی مشهد ادامه داد: متهمان در مراحل دیگر بازجویی‌های پلیسی، به ۱۰۹ فقره کلاهبرداری از شهروندان با وعده تهیه مدارک جعلی نظیر گواهی‌نامه و کارت پایان خدمت، کارت ملی و دیگر مدارک هویتی اعتراف کردند. همچنین برابر مستندات موجود، متهمان از دو ماه گذشته تاکنون، ۷۰۰ میلیون تومان از مال‌باختگان کلاهبرداری کرده‌اند که با هماهنگی مقام قضایی تحقیقات از این افراد برای کشف دیگر جرائم ادامه دارد.

پرونده این دو متهم با اتمام تحقیقات پلیسی بسته شد و این افراد با قرار متناسب قضایی، راهی زندان شدند، اما آنچه درباره این پرونده‌ها به‌عنوان زنگ خطر مطرح است، موضوعی است که سرهنگ نگهبان به آن اشاره کرد و به شهروندان هشدار داد: مردم به‌خصوص کاربران فضای مجازی از عضویت در کانال‌ها و گروه‌های ناشناس که با عناوین مختلف ازقبیل دوست‌یابی قصد کلاهبرداری و انجام اعمال مجرمانه را دارند، خودداری کنند و در هنگام فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی را رعایت کنند. علاوه‌بر این شهروندان از دراختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاربری خود نزد دیگران خودداری کنند و درصورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی با ما درمیان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->