نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

فرانسه به دنبال شکستن طلسم حذف زودهنگام قهرمان در قطر

  • کد خبر: ۱۳۴۷۶۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۱:۳۶
فرانسه به دنبال شکستن طلسم حذف زودهنگام قهرمان در قطر
تیم ملی فرانسه در جام جهانی قطر به دنبال آن است که طلسم حذف زودهنگام قهرمان دور قبل را بشکند.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال فرانسه در دوره قبلی جام جهانی که در روسیه برگزار شد، موفق شد با درخشش ستارگانی از جمله امباپه و گریژمان به قهرمانی جهان برسد و تجربه شیرین ۱۹۹۸ را تکرار کند.
حالا شاگردان دیدیه دشام در آستانه جام جهانی قطر در اندیشه تکرار موفقیت دوره قبل هستند، اما آیا این اتفاق شدنی ست.

قهرمانی نحس!

نکته عجیبی که در دوره‌های اخیر رخ داده، نتایج بد قهرمان در دوره بعدی جام جهانی است. اتفاقی که هواداران تیم فرانسه را به شدت نگران کرده‌است.
در جام جهانی ۹۸ فرانسه قهرمان شد، اما در ۲۰۰۲ در مرحله گروهی حذف شد و از دور رقابت‌ها خیلی زود کنار رفت. این اتفاق برای ایتالیا قهرمان ۲۰۰۶، اسپانیا قهرمان ۲۰۱۰، آلمان در ۲۰۱۴ تکرار شد و قهرمانان در دوره بعدی در همان مرحله گروهی خیلی راحت حذف شدند.
حالا فرانسوی‌ها هم نگرانند که این نحسی ۲۰ ساله شامل حالشان شود و خیلی زود از دور رقابت‌ها کنار بروند.

مصدومیت‌های بدموقع!

مصدومیت‌های اخیر بازیکنان تیم ملی فرانسه، اما دردسر بزرگی برای دشام و کادرفنی فرانسه درست کرده‌است. بدترین خبر برای فرانسوی‌ها غیبت احتمالی پوگبا و کانته، ۲ هافبک این تیم در قطر است. ۲ بازیکنی که سهم ویژه‌ای در قدرت میانی تیم ملی فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۸ داشتند. مصدومیت بدموقع کیمبپه، مدافع پاریس سن ژرمن هم خبر خوبی برای دشام نبود. هرچند درخشش سالیبا در آرسنال و اوپامکانو در بایرن و همچنین بازگشت واران به میادین بعد از مصدومیت‌های مدام تاحدی خیال دشام را در خط دفاعی راحت کرده، اما نبود ذخیره مطمئن فرانسه را شاید در این خط هم آزار دهد.
در خط هافبک هم بعید نیست شاهد حضور بیشتر کاماوینگا و شوامنی، بازیکنان فرانسوی رئال در دوحه باشیم، اما بدون شک این ۲ بازیکن جوان کار سختی برای پر کردن جای خالی کانته و پوگبا خواهندداشت.

تیم ملی فرانسه برای عبور از مرحله گروهی با تیم‌هایی از ۳ قاره جهان باید رقابت کند. ۱ آذر این تیم باید به مصاف استرالیا برود، ۵ آذر به مصاف دانمارکی می‌رود که ماه قبل در چارچوب لیگ ملت‌های اروپا مقابلش تن به شکست داده و در نهایت ۹ آذر به مصاف تونسی می‌رود که تا همین چند روز قبل با خطر حذف از جام جهانی به علت دخالت دولت در فوتبال روبه رو بود.
فرانسه در صورتی که بتواند به عنوان سرگروه صعود کند، به مصاف تیم دوم گروه C خواهدرفت که احتمالا یکی از تیم‌های مکزیک یا لهستان خواهندبود.
یاران امباپه، بنزما و گریژمان اگر به دنبال قهرمانی دوباره در جام جهانی هستند، احتمالا در مسیر بالا بردن جام، با تیم‌های پرتغال، انگلیس و برزیل روبه رو خواهندشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->