نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین با حضور به‌موقع هلال‌احمر (۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید
سرخط خبرها

چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۵۷
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟
دبیر شورای عالی جوانان کشور گفت: ۸۰ هزار میلیارد تومان (همت) وام ازدواج امسال در کشور پرداخت شده در حالیکه کل مبلغ پرداختی سال گذشته معادل این رقم بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید یامین پور روز سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سال جلسات استانداری لرستان بیان کرد: طی ۲سال گذشته آمار ازدواج در کشور؛‌ افزایشی و مثبت بود به نحوی که سالانه ۲۰ هزار مورد به میزان ازدواج های جدید در کشور اضافه شد در حالیکه روند ازدواج؛‌ طی ۱۰ سال قبل منفی بوده است.

وی با اشاره به اینکه میزان وام ازدواج به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است گفت: مکلف به تسهیل ازدواج هستیم چراکه راهبرد نظام اسلامی است بنابراین بر اساس مصوبه شورای عالی جوانان بانک ها فقط ۱۵ روز وقت دارند متقاضی را به شعبه ارجاع دهند تا جوانان برای یک اتفاق مقدس معطل بانک ها نشوند.

وی اظهار داشت: حداقل خدمت دولت برای مثبت نگه داشتن نرخ ازدواج پرداخت تسهیلات ازدواج با یک ضامن معتبر است و یکی از دلایل مثبت شدن نرخ ازدواج به دلیل کاهش هزینه ها و تشریفات بوده است.

یامین پور با اشاره به تصویب آئین نامه تسهیل ازدواج افزود: اماکن دولتی باید زیرساخت های موجود را به منظور برگزاری رایگان جشن ازدواج در اختیار جوانان قرار دهند.

دبیر شورای عالی جوانان کشور همچنین گفت: این ستاد بالاترین نهاد تصمیم گیر و محل هم افزایی نهادهای متولی امور جوانان می باشد و امسال۴۰ میلیارد تومان به موسسات فعال در حوزه ترویج ازدواج پرداخت شده است تا اقدامات لازم در خصوص ازدواج آسان و پایدار تسریع شود.

یامین پور افزود:رییس جمهور توجه ویژه ای به شورای عالی جوانان دارند تا جاییکه بررسی مسائل و موانع پیش روی جوانان در این شورا تحت نظر آیت الله رییسی در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در این دولت مصوبه کارآمد برای حل مسائل جوانان لحاظ شده است عنوان کرد: جلسات این ستاد طبق آئین نامه هر ۲ ماه یکبار باید با همکاری فعالانه اعضا و به منظو حل مشکل و مسائل جوانان تشکیل می شود.

وی با تاکید بر موضوع ترویج ازدواج آسان؛ مددکاری و ارائه خدمات مشاوره به عنوان مهمترین ماموریت شورای عالی جوانان در دولت سیزدهم اظهار داشت: حمایت از سازمان های مردم نهاد در این حوزه در دستور کار قرار دارد و امید می رود سهم اعتباری نسبتا کم لرستان افزایش یابد.

دبیر شورای عالی جوانان کشور با بیان اینکه تخصیص تسهیلات حمایتی ازدواج با جدیت مورد توجه قرار دارد عنوان کرد: اعتبارات حمایتی استان ها بسته به ظرفیت جذب استان پرداخت می شود و ارتباطی به وسعت و جمعیت ندارد.

یامین پور با اشاره به اینکه امسال مجوز دفاتر تخصصی مشاوره برای مناطق محروم ارائه می شود ادامه داد: مجوز مراکز تسهیلات برای واسطه گری ازدواج و مراکز راهنمای خانواده نیز به زودی صادر خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->