تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۵۷
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟
دبیر شورای عالی جوانان کشور گفت: ۸۰ هزار میلیارد تومان (همت) وام ازدواج امسال در کشور پرداخت شده در حالیکه کل مبلغ پرداختی سال گذشته معادل این رقم بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید یامین پور روز سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سال جلسات استانداری لرستان بیان کرد: طی ۲سال گذشته آمار ازدواج در کشور؛‌ افزایشی و مثبت بود به نحوی که سالانه ۲۰ هزار مورد به میزان ازدواج های جدید در کشور اضافه شد در حالیکه روند ازدواج؛‌ طی ۱۰ سال قبل منفی بوده است.

وی با اشاره به اینکه میزان وام ازدواج به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است گفت: مکلف به تسهیل ازدواج هستیم چراکه راهبرد نظام اسلامی است بنابراین بر اساس مصوبه شورای عالی جوانان بانک ها فقط ۱۵ روز وقت دارند متقاضی را به شعبه ارجاع دهند تا جوانان برای یک اتفاق مقدس معطل بانک ها نشوند.

وی اظهار داشت: حداقل خدمت دولت برای مثبت نگه داشتن نرخ ازدواج پرداخت تسهیلات ازدواج با یک ضامن معتبر است و یکی از دلایل مثبت شدن نرخ ازدواج به دلیل کاهش هزینه ها و تشریفات بوده است.

یامین پور با اشاره به تصویب آئین نامه تسهیل ازدواج افزود: اماکن دولتی باید زیرساخت های موجود را به منظور برگزاری رایگان جشن ازدواج در اختیار جوانان قرار دهند.

دبیر شورای عالی جوانان کشور همچنین گفت: این ستاد بالاترین نهاد تصمیم گیر و محل هم افزایی نهادهای متولی امور جوانان می باشد و امسال۴۰ میلیارد تومان به موسسات فعال در حوزه ترویج ازدواج پرداخت شده است تا اقدامات لازم در خصوص ازدواج آسان و پایدار تسریع شود.

یامین پور افزود:رییس جمهور توجه ویژه ای به شورای عالی جوانان دارند تا جاییکه بررسی مسائل و موانع پیش روی جوانان در این شورا تحت نظر آیت الله رییسی در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در این دولت مصوبه کارآمد برای حل مسائل جوانان لحاظ شده است عنوان کرد: جلسات این ستاد طبق آئین نامه هر ۲ ماه یکبار باید با همکاری فعالانه اعضا و به منظو حل مشکل و مسائل جوانان تشکیل می شود.

وی با تاکید بر موضوع ترویج ازدواج آسان؛ مددکاری و ارائه خدمات مشاوره به عنوان مهمترین ماموریت شورای عالی جوانان در دولت سیزدهم اظهار داشت: حمایت از سازمان های مردم نهاد در این حوزه در دستور کار قرار دارد و امید می رود سهم اعتباری نسبتا کم لرستان افزایش یابد.

دبیر شورای عالی جوانان کشور با بیان اینکه تخصیص تسهیلات حمایتی ازدواج با جدیت مورد توجه قرار دارد عنوان کرد: اعتبارات حمایتی استان ها بسته به ظرفیت جذب استان پرداخت می شود و ارتباطی به وسعت و جمعیت ندارد.

یامین پور با اشاره به اینکه امسال مجوز دفاتر تخصصی مشاوره برای مناطق محروم ارائه می شود ادامه داد: مجوز مراکز تسهیلات برای واسطه گری ازدواج و مراکز راهنمای خانواده نیز به زودی صادر خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->