نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟

  • کد خبر: ۱۳۴۹۵۷
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
چند میلیارد وام ازدواج پرداخت شده است؟
دبیر شورای عالی جوانان کشور گفت: ۸۰ هزار میلیارد تومان (همت) وام ازدواج امسال در کشور پرداخت شده در حالیکه کل مبلغ پرداختی سال گذشته معادل این رقم بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید یامین پور روز سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سال جلسات استانداری لرستان بیان کرد: طی ۲سال گذشته آمار ازدواج در کشور؛‌ افزایشی و مثبت بود به نحوی که سالانه ۲۰ هزار مورد به میزان ازدواج های جدید در کشور اضافه شد در حالیکه روند ازدواج؛‌ طی ۱۰ سال قبل منفی بوده است.

وی با اشاره به اینکه میزان وام ازدواج به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است گفت: مکلف به تسهیل ازدواج هستیم چراکه راهبرد نظام اسلامی است بنابراین بر اساس مصوبه شورای عالی جوانان بانک ها فقط ۱۵ روز وقت دارند متقاضی را به شعبه ارجاع دهند تا جوانان برای یک اتفاق مقدس معطل بانک ها نشوند.

وی اظهار داشت: حداقل خدمت دولت برای مثبت نگه داشتن نرخ ازدواج پرداخت تسهیلات ازدواج با یک ضامن معتبر است و یکی از دلایل مثبت شدن نرخ ازدواج به دلیل کاهش هزینه ها و تشریفات بوده است.

یامین پور با اشاره به تصویب آئین نامه تسهیل ازدواج افزود: اماکن دولتی باید زیرساخت های موجود را به منظور برگزاری رایگان جشن ازدواج در اختیار جوانان قرار دهند.

دبیر شورای عالی جوانان کشور همچنین گفت: این ستاد بالاترین نهاد تصمیم گیر و محل هم افزایی نهادهای متولی امور جوانان می باشد و امسال۴۰ میلیارد تومان به موسسات فعال در حوزه ترویج ازدواج پرداخت شده است تا اقدامات لازم در خصوص ازدواج آسان و پایدار تسریع شود.

یامین پور افزود:رییس جمهور توجه ویژه ای به شورای عالی جوانان دارند تا جاییکه بررسی مسائل و موانع پیش روی جوانان در این شورا تحت نظر آیت الله رییسی در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در این دولت مصوبه کارآمد برای حل مسائل جوانان لحاظ شده است عنوان کرد: جلسات این ستاد طبق آئین نامه هر ۲ ماه یکبار باید با همکاری فعالانه اعضا و به منظو حل مشکل و مسائل جوانان تشکیل می شود.

وی با تاکید بر موضوع ترویج ازدواج آسان؛ مددکاری و ارائه خدمات مشاوره به عنوان مهمترین ماموریت شورای عالی جوانان در دولت سیزدهم اظهار داشت: حمایت از سازمان های مردم نهاد در این حوزه در دستور کار قرار دارد و امید می رود سهم اعتباری نسبتا کم لرستان افزایش یابد.

دبیر شورای عالی جوانان کشور با بیان اینکه تخصیص تسهیلات حمایتی ازدواج با جدیت مورد توجه قرار دارد عنوان کرد: اعتبارات حمایتی استان ها بسته به ظرفیت جذب استان پرداخت می شود و ارتباطی به وسعت و جمعیت ندارد.

یامین پور با اشاره به اینکه امسال مجوز دفاتر تخصصی مشاوره برای مناطق محروم ارائه می شود ادامه داد: مجوز مراکز تسهیلات برای واسطه گری ازدواج و مراکز راهنمای خانواده نیز به زودی صادر خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->