علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

نایب رئیس مجلس: صدای اعتراض را باید بشنویم| دشمن دنبال تجزیه ایران است

  • کد خبر: ۱۳۵۳۷۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
نایب رئیس مجلس: صدای اعتراض را باید بشنویم| دشمن دنبال تجزیه ایران است
نایب رئیس مجلس گفت: دشمن بنا دارد کشور را تجزیه کند تا بتواند در ۲ ساعت مثل کشور کویت آن را تصرف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نیک زادثمرین در جلسه جمع بندی بررسی طرح‌ها و مصوبات شهرستان کوار که در فرمانداری این شهر برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه سفر ما به شهرستان کوار دخالت در امور اجرایی نیست بلکه اعتقاد داریم بودجه کشور درست توزیع نمی‌شود چرا که ۹۰ درصد بودجه در دست وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها است لذا ما آمدیم تا بتوانیم در حد و توانمان گره‌ها را باز کنیم و قطعا این کار سرمایه اجتماعی دولت و مجلس را افزایش می‌دهد.

وی افزود: تعدادی از معاونین وزرا هم ما را همراهی کردند لذا از این عزیزان که در جلسه حضور دارند درخواست داریم مصوبات و مشکلات مطروحه را برطرف کنند، ناگفته نماند برای پیگیری این مصوبات جلساتی در مجلس برگزار می‌شود تا ببینیم سرنوشت این مصوبات به کجا رسیده است. اعتقاد دارم این سفر‌ها باید نتیجه داشته باشند و به همین سبب پیگیر مصوبات جلسه می‌شوم.

نایب رئیس مجلس به اتفاقات اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: اتفاقاتی که در کشور افتاده است ریشه دارد چرا که وقتی جمهوری اسلامی روی کار آمد و درخت انقلاب تازه کاشته شده بود با دستور امام رفراندوم برگزار شد و این کاری که امام انجام داد هیچ رهبری در دنیا انجام نمی‌داد لذا در این رفراندوم مردم به جمهوری اسلامی ایران رأی دادند و به جمهوری دموکراتیک و امثالهم نه گفتند بنابراین دشمن از این موضوع کینه دارد.

وی اظهار  کرد: ما می‌دانیم عده‌ای کمر به نابودی جمهوری اسلامی بسته‌اند، اگرچه تعداد این‌ها اندک بوده، اما امپراطوری رسانه‌ای در دستشان است بنابراین باید گفته شود دشمنان جنگ رسانه‌ای را به راه انداختند.

نیکزاد با اشاره به اعتراضات در کشور عنوان کرد: ما حتما باید صدای اعتراض را بشنویم، اما این نکته را هم باید بگویم نیروی انتظامی مقتدر مظلوم واقع شده است.

نایب رئیس مجلس افزود: ما تعارف نداریم، باید موضوع اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان را در کشور حل کرد و اگر این اتفاق صورت پذیرد، ۹۵ درصد مشکلات کشور حل می‌شود.

نیکزاد گفت: استکبار شرف انسانی ندارد و معتقدم در میز مذاکره باید قدرتمند باشیم شاید اگر در سال‌های گذشته سازش نمی‌شد شاهد این اتفاقات نبودیم بنابراین عزتمان باید حفظ شود و در همین راستا مجلس قانون اقدام راهبردی را به تصویب رساند تا پای میز مذاکره عزتمان محفوظ بماند.

نایب رئیس مجلس بیان کرد: دشمن بنا دارد کشور را تجزیه کند تا بتوانند در ۲ ساعت مثل کشور کویت آن را تصرف کنند، البته معتقدم باید گفتمانی برای حل مشکلات اقتصادی، اشتغال و مسکن شکل گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->