تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

افزایش بار مراجعه بیماران عفونت ریه به مراکز درمانی| درمان خودسرانه آنفلوآنزا ممنوع

  • کد خبر: ۱۳۵۶۳۵
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
افزایش بار مراجعه بیماران عفونت ریه به مراکز درمانی| درمان خودسرانه آنفلوآنزا ممنوع
رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: درمان خودسرانه آنفلوآنزا باعث بروز عفونت میکروبی یا عفونت ریه (پنوموکوک) در بیماران می‌شود و اکنون بار مراجعه مبتلایان به مراکز درمانی را افزایش داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ایرج خسرونیا افزود: درمان خودسرانه بیماری آنفلوآنزا به دنبال مصرف زیاد آنتی بیوتیک باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن شده و بهبودی در بیمار حاصل نمی‌شود بلکه منجر به ایجاد عفونت پنوموکوک شده و مشکلات ریوی را بوجود می‌آورد.

وی اظهار داشت: بر اساس باور غلط، افرادی که مبتلا به آنفلوآنزا می‌شوند بدون تجویز پزشک، آنتی بیوتیک زیاد مصرف کرده و اقدام به خود درمانی می‌کنند، در حالیکه بهترین راه بهبودی این بیماری، استراحت کامل و مصرف آبمیوه‌های طبیعی و غذا‌های سالم است، در حال حاضر مشاهده می‌شود که شمار مبتلایان به پنوموکوک به مراکز درمانی زیاد شده است.

پنوموکوک یک بیماری عفونی شایع ریه است که توسط باکتری، ویروس یا قارچ ایجاد می‌شود، این بیماری اغلب توسط سرفه، عطسه، تنفس منتشر می‌شود و کسانی که علامت بیماری را ندارند می‌توانند ناقل بیماری باشندخسرونیا با تاکید بر اینکه مصرف زیاد آنتی بیوتیک اثری در درمان آنفلوآنزا ندارد، ادامه داد: پنوموکوک یک بیماری عفونی شایع ریه است که توسط باکتری، ویروس یا قارچ ایجاد می‌شود، این بیماری اغلب توسط سرفه، عطسه، تنفس منتشر می‌شود و کسانی که علامت بیماری را ندارند می‌توانند ناقل بیماری باشند.

به گفته این متخصص داخلی، پنوموکوک در کودکان، سالمندان، افرادی با بیماری‌های مزمن و دارای ضعف سیستم ایمنی خطرناک‌تر است و وقتی فردی به این بیماری مبتلا شد، اکسیژن نمی‌تواند براحتی به خون برسد. اگر میزان اکسیژن خون کم باشد، سلول‌های بدن نمی‌توانند درست کار کنند که با گسترش عفونت در بدن، باعث مرگ هم می‌شود.

خسرونیا تصریح کرد: به مبتلایان آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی توصیه می‌شود به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی بپرهیزند تا دچار عوارض پنوموکوک نشوند.

به مبتلایان آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی توصیه می‌شود به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی بپرهیزند تا دچار عوارض پنوموکوک نشوندگزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد، از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۷۷ نمونه آنفلوانزا در کشور مثبت اعلام شده است و در هفته اخیر از سه هزار و ۱۷۵ نمونه، یکهزار و ۹۹ مورد از نظر ابتلا به آنفولانزا مثبت گزارش شده است.

از ابتدای امسال تاکنون موارد مرگ ناشی از آنفلوانزا بین ۳۰ تا ۴۰ نفر در کشور بوده و در گروه سنی زیر پنج سال نیز تنها یک مورد فوتی گزارش شد؛ این در حالیست که در سال ۹۶ شمار جانباختگان ۲۱ نفر بود.

مرگ و میر زیر ۱۰ سال ۶ نفر، بین ۱۰ تا ۲۰ سال دو نفر، بین ۲۰ تا ۳۰ سال سه نفر، بین ۳۰ تا ۴۰ سال ۴ نفر، بین ۴۰ تا ۵۰ سال ۳ نفر، بین ۵۰ تا ۶۰ سال ۵ نفر، بین ۶۰ تا ۷۰ سال یک نفر و بالای ۷۰ سال ۷ نفر بوده است.

وی درباره آمار مرگ و میر‌های آنفلوآنزای زیر پنج سال نیز، گفت: در سال ۹۶ تعداد ۲۱ نفر، سال ۹۷ تعداد ۱۰ نفر، سال ۹۸ تعداد ۵۰ نفر، سال ۹۹ تعداد یک نفر، سال ۱۴۰۰ یک مرگ و امسال هم تاکنون یک مرگ کمتر از ۵سال داشتیم و این موارد به صورت دقیق بررسی و به مجامع بین‌المللی گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->