تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره صدور «احکام حقوقی جدید معلمان» (۳۰ آبان ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۵۹۰۲
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره صدور «احکام حقوقی جدید معلمان» (۳۰ آبان ماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش توضیحاتی درباره صدور احکام حقوقی معلمان ارائه و اظهار کرد: صدور احکام قطعی وارد مرحله اصلی شده و تعداد زیادی از رتبه‌ها نیز صادر شده است. ۹۷۲ هزار نفر با احتساب بازنشستگان سال گذشته، شامل رتبه بندی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در حاشیه نشست شورای معاونین امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی که به میزبانی وزارت آموزش و پرورش در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، درباره فروش املاک مازاد در آموزش و پرورش گفت: در این زمینه بحث تبدیل به احسن املاک و دارایی‌ها مطرح است.

وی افزود: املاک مازادی داریم که نیاز نداریم و اولویت با آنهاست که مدرسه نیستند. قانون به ما اجازه تغییر کاربری داده و قرار است منابع حاصل از آن صرف تکمیل طرح‌های نیمه تمام با اولویت طرح‌های خیرین شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برآورد ما ۶۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های خیرین است اظهار کرد: نیاز ما برای طرح‌های جدید امسال ۶۰۰۰ میلیارد و در سفر‌های استانی ۴۰۰۰ میلیارد تومان تصویب شده است. برآورد ما از منابع حاصل از تبدیل به احسن املاک مازاد نیز بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان است که باید از دولت مجوز گرفته و مراحل واگذاری و فروش انجام شود.

نوری در پاسخ به اینکه با این بودجه چند مدرسه نیمه تمام تکمیل می‌شود؟ اظهار کرد: اگر اعتبارات برسد، امسال کمی بیش از ۱۴ هزار کلاس درس را از اواسط تابستان تا اسفند ساخته و بهره برداری خواهیم کرد.

وی درباره صدور احکام حقوقی معلمان گفت: اسناد ترمیم حقوق و رتبه‌بندی ارسال شده است. این ماه حکم مزایای رتبه اول آموزشیار معلم برای مشمولان صادر شده است. فرایند صدور احکام قطعی نیز آغاز شده است. قرار شده بود برای آبان ماه حکم کلی و بعد به تدریج حکم قطعی برای مشمولان صادر شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: البته صدور احکام قطعی، رفت و برگشت و لکه گیری‌هایی نیاز دارد که زمانبر است. صدور احکام اصلی و قطعی وارد مرحله اصلی شده و تعداد زیادی هم صادر شده است.

نوری در پاسخ به اینکه آیا آذرماه پرونده صدور احکام قطعی بسته می‌شود؟ عنوان کرد: همکارانم به من گفته‌اند آذرماه، اما اجازه دهید کار پیش برود. برخی معلمان ممکن است مدارکی را تحویل نداده باشد و این رفت و برگشت‌ها به نظرم زیاد می‌شود. ۹۷۲ هزار نفر با احتساب بازنشستگان سال گذشته، شامل رتبه بندی می‌شوند و همکارانم شبانه‌روزی کار می‌کنند.

وی درباره رتبه‌بندی مدارس نیز توضیح داد و گفت: رتبه بندی مدارس یکی از گام‌های تحقق سندتحول بنیادین است که به ما تکلیف شده و باید انجام دهیم. شورای عالی آموزش و پرورش در حال احصای شاخص هاست. مرکز سنجش روی الگویی کار می‌کنند که مبتنی بر مبانی نظری سندتحول است و پژوهش‌های میدانی نیز در حال انجام است تا الگوی رتبه بندی مدارس شاخص سند احصاء شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره جذب و استخدام نیروی انسانی جدید در آموزش و پرورش اظهار کرد: این امر از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال می‌شود و اخیرا مصوباتی در ستاد تعلیم و تربیت داشتیم که بتوانیم از روش‌های متنوعی که در اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و مصوبه ۸۳۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم جذب نیرو داشته باشیم. پیگیری برای اخذ مجوز استخدامی در حال پیگیری است و جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان است و بعید می‌دانم جذب از طریق ماده ۲۸ داشته باشیم.

نوری پیرامون کمبود خدمتگزاران مدارس و حقوق اندکی که دریافت می‌کنند نیز گفت: سال گذشته تغییری در حقوق سرایداران و خدمتگزاران ایجاد شد و امسال هم مشمول افزایش شدند. این افراد پایه حقوقی شان ضعیف و تعدادشان اندک است و باید برای تامین سرایداران مدارس مجوز بگیریم که پیگیری‌ها در حال انجام است.

منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:واریزی «رتبه‌بندی معلمان» باید چقدر باشد+ میزان واریز حقوق (۲ آذرماه ۱۴۰۱)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->