نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری
سرخط خبرها

ایران به عراق ۱۰ روز مهلت داده است

  • کد خبر: ۱۳۵۹۳۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹
ایران به عراق ۱۰ روز مهلت داده است
سفیر کشورمان در عراق با بیان اینکه ایران بیش از ۷۰ مدرک و سند به بغداد داده است که ثابت می کند نیروهای تروریستی در شمال این کشور حضور دارند تاکید کرد که به طرف عراقی مهلت ۱۰ روزه دادیم تا نیروهای تروریستی مسلح را خلع سلاح کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدکاظم آل صادق، سفیر کشورمان در بغداد در گفت با شبکه العالم تاکید کرد که بیش از ۷۰ مدرک و سند به طرف عراقی دادیم مبنی بر اینکه مجموعه های تروریستی در شمال این کشور حضور دارند.
وی گفت که به دولت عراق و اقلیم کردستان مهلت ۱۰ روزه دادیم تا مجموعه های تروریستی مسلح را خلع سلاح کنند.
آل صادق تاکید کرد که سازمان موساد رژیم صهیونیستی از طریق خاک کردستان تاسیسات حیاتی ما در کرمانشاه را هدف قرار داد.
سفیر کشورمان گفت که مساله حمله زمینی به مجموعه های مسلح در اقلیم کردستان عراق مطرح نیست.
وی گفت که سردار قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه اخیرا سفری به عراق داشت و با روسای سه گانه این کشور دیدار کرد.
آل صادق همچنین تاکید کرد که ایران با دولت فدرال عراق و دولت محلی اقلیم کردستان توافق کرد که در مرزهای ایران و کردستان نیروهای عراقی مستقر کنند اما این توافق اجرایی نشد.

مشروح این گفت وگو قرار است امشب ساعت ۹:۰۰ منتشر شود.
سفیر ایران در عراق روز گذشته نیز در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی العهد گفت که از بغداد خواستیم مرزها را از طریق دولت مرکزی این کشور کنترل کند.
وی تاکید کرد که در مذاکرات با طرف عراقی از دولت این کشور خواستیم تا برای اجرایی کردن موضوع خلع سلاح مخالفان جمهوری اسلامی ایران جدول زمانی تعیین کند.
آل صادق خاطرنشان کرد که ایران خواستار خلع سلاح مخالفان و بازگرداندن آنها به اردوگاه‌ها به عنوان پناهنده شد.
سفیر کشورمان در بغداد اعلام کرد که دولت عراق با دو خواسته ما موافقت کرد و برای موضوع خلع سلاح مهلت خواست.
وی همچنین خاطرنشان کرد که دو طرف ایرانی و عراقی موضوع تبادل افراد تحت تعقیب بر اساس تفاهم نامه میان دستگاه قضایی دو کشور را بررسی کردند.
روابط عمومی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (دوشنبه) در اطلاعیه‌ای از آغاز حملات جدید  موشکی و پهپادی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام برای انهدام مقرها و مراکز باقی‌مانده گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب ضد ایرانی مستقر در شمال اقلیم عراق خبر داد .

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در نشست خبری امروزش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از اظهار نظرها بیانگر این است که ایران به عراق گفته که اگر اقدام قاطعی علیه تروریست‌ها و تجزیه طلب‌ها در نواحی مرزی دو کشور انجام ندهد ایران مجبور خواهد شد که به صورت زمینی اقدام نظامی علیه این گروه‌ها انجام دهد، گفت: ما موضع خود را در ارتباط با فعالیت گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب در نواحی مرزی دو کشور ایران و عراق پیش از این اعلام کرده‌ایم. امیدواریم که دولت مرکزی عراق با بسط حاکمیت خود و استقرار نیروهای مرزبانی و نظامی خود در طول مرزهای مشترک دو کشور مانع فعالیت گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب شود تا ایران مجبور نشود برای دفع تهدیدات علیه خود دست به اقدامات بازدارنده دیگری بزند.
وی ادامه داد: ما به وعده‌هایی که دولت عراق در این زمینه داده همچنان امیدواریم و انتظار داریم که دولت عراق به تعهدات خود در این زمینه عمل کند و مرزهای دو کشور مرزهای صلح و امنیت باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->