افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

متروپل تا ۱۰ روز آینده تخریب می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۶۳۴۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
متروپل تا ۱۰ روز آینده تخریب می‌شود
مدیر اجرای طرح‌های عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند از توقیف کارگاه ساختمانی متروپل آبادان خبر داد و گفت: طبق برآوردهای انجام شده در ۱۰ روز آینده، باقی مانده سازه تخریب و عملیات آواربرداری انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد آریا دوست اظهار کرد: اداره کار پس از بازدید میدانی از محل پروژه تخریب بقایای ساختمان متروپل به دلیل عدم رعایت مسایل ایمنی و تردد افراد متفرقه، طی نامه ای از دادستانی توقیف کارگاه را درخواست کرده بود که این درخواست با موافقت دادستانی از روز گذشته (یکم آذرماه) اجرایی شد.

وی افزود: در این درخواست مسایلی همچون استقرار نیروی انتظامی برای حفظ نظم تا پایان پروژه و تخلیه ساختمان های مجاور تا شعاع ۶۰ متر، جلوگیری از تردد افراد متفرقه و رعایت اصول ایمنی کار تاکید شده بود.

مدیر اجرای طرح‌های عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: از روز گذشته و پس از توقیف کارگاه، خیابان‌های منتهی به ساختمان متروپل (تقاطع امام به امیری و امیری به سمت متروپل) تا شعاع ۶۰ متر به وسیله جداکننده‌های ترافیکی بسته شدند تا از تردد خودروها جلوگیری شود.

آریا دوست تصریح کرد: بر این اساس طی مکاتبه ای با دادستانی، خواستار همکاری نیروی انتظامی برای تخلیه ساختمان‌های اطراف متروپل شده ایم و از امروز این درخواست به دادستانی ارسال شده است.

وی افزود: طبق دستور لازم الاجرای دادستان مقرر شد کلیه ساختمان های اطراف با هر نوع کاربری تا شعاع مذکور توسط نیروی انتظامی تخلیه شوند تا در مجموع با انجام الزام های ایمنی، کارگاه رفع توقیف و عملیات تخریب ادامه یابد.

مدیر اجرای طرح‌های عمرانی منطقه آزاد اروند عنوان کرد: چنانچه شرایط لازم فراهم شود، طبق برآوردهای انجام شده در ۱۰ روزه آینده، باقی مانده سازه تخریب و عملیات آواربرداری انجام خواهد شد.

آریا دوست افزود: برنامه ریزی شده تا تخریب مابقی سازه که تقریبا در قسمت میانی واقع شده، به سمت بخش زمین خالی متروپل انجام شود اما با توجه به اینکه ارتفاع سازه حدودا ۳۶ متر است، برخی موارد غیر قابل پیش بینی نیز متصور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->