آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهیِ ۷۰هزارمیلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد
سرخط خبرها

هزینه نگهداری یک زندانی در طول یکسال برابر با پوشش تحصیلی ١٠ فرزند است

  • کد خبر: ۱۳۶۹۴۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
هزینه نگهداری یک زندانی در طول یکسال برابر با پوشش تحصیلی ١٠ فرزند است
مدیر کل زندان‌های خراسان رضوی گفت: در سال‌های گذشته پژوهشی در رابطه با موضوع تحصیل و زندانیان مطالعه کردم؛ در این پژوهش آمده بود که هزینه نگهداری یک زندانی در طول یکسال برابر با پوشش تحصیلی ١٠ فرزند این سرزمین است، بنابراین رسیدگی به این موضوع مهم است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

بیتا سخایی | شهرآرانیوز، سعید سرباز جانفدا، در آیین انعقاد قرارداد تفاهم‌نامه همکاری اداره کل آموزش‌وپرورش و اداره کل زندان‌های استان خراسان رضوی، اظهار کرد: جامعه ما هزینه‌های سنگینی از بابت وقوع جرم و بزه پرداخت می‌کند و همه آحاد جامعه در پرداخت این هزینه‌ها سهیم هستند. در سال‌های گذشته پژوهشی در رابطه با موضوع تحصیل و زندانیان مطالعه کردم؛ در این پژوهش آمده بود که هزینه نگهداری یک زندانی در طول یکسال برابر با پوشش تحصیلی ١٠ فرزند این سرزمین است، بنابراین رسیدگی به این موضوع مهم است.

وی افزود: آمار موجودی و ورودی زندانیان را لحظه به لحظه اندازه می‌گیریم و خصلت‌های آن‌ها را استخراج و به صورت دیتا نتیجه‌گیری می‌کنیم. نتیجه این آمار نشان داد که در ورودی و موجودی تعداد معنادار و قابل توجهی از زندانی‌ها دارای یک یا چند سابقه قبلی هستند. این درحالی است که ما به عنوان متولیان اصلاح تربیت در مجموعه زندان‌های کشور و استان اقدامات گسترده‌ای را در خصوص این فرزندان انجام دادیم که منجر به اصلاح تربیت آن‌ها شد.
سرباز جانفدا بیان کرد: این اقدامات شامل انواع آموزش‌های فرهنگی، هنری، کلاسی، رفاه آموزی و گماردن آن‌ها به اشتغال است.

وی اضافه کرد: اصلاح و تربیت یعنی اینکه بتوانیم یک تغییر در نگرش و تفکر این افراد ایجاد کنیم که منجر به تغییر رفتار و زندگی آن‌ها شود و این تغییر رفتار با انجام برنامه‌هایی که در آن ممارست وجود دارد تبدیل به فرهنگ نهادینه شده در ذات فرد می‌شود تا زمانی که از زندان آزاد شدند، به سراغ جرم نروند و زندگی سالم و سعادتمندی را آغاز کنند.

مدیر کل زندان‌های خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در جایی که فاکتور‌هایی جامعه هنوز تغییر نکرده باشد، زمانی که فردی را از زندان آزاد می‌کنید با همان فاکتور‌های قبلی مواجه می‌شود چاره‌ای جز انجام جرم ندارد.

سرباز جانفدا تصریح کرد: برای ایجاد تغییر، آسیب شناسی‌هایی را انجام دادیم و چند مرحله تعریف کردیم و ابتدا به سراغ ظرفیت‌های مختلف اجتماعی از جمله آموزش و پرورش رفتیم که در گذشته نیز کمک‌های زیادی به ما کرده بودند، اما در مواردی موانع قانونی وجود داشت و طی بازدیدی که رئیس آموزش‌وپرورش و همکارانشان از زندان انجام دادند، مقدمات و تفاهم‌نامه‌ای که امروز قرار است منعقد شود در همان بازدید چیده شد.

وی اضافه کرد: بیشتر روان‌شناسان معتقد هستند هر فردی در نهاد خود گرایشی به ضدیت با هر قانونی که وضع شود را دارد؛ برخی افراد می‌توانند مقاومت کنند و قانون گریزی نداشته باشند و برخی می‌توانند. افرادی که می‌توانند کسانی هستند که از ابتدا سرمایه‌های اجتماعی همچون خانواده، تحصیل و شغل و شخصیت درونی را در خود جمع‌آوری کردند.

مدیر کل زندان‌های خراسان رضوی با اشاره به اینکه افرادی که جرم مرتکب می‌شوند فرزندان این سرزمین و آسیب دیده هستند، گفت: در میان مجموعه زندانی‌های استان مدرک تحصیلی ٩۵ درصد آنان دیپلم و زیردیپلم است این در حالی است که تحصیل یکی از سرمایه‌های اجتماعی است که مانع وقوع جرم می‌شود. اکثریت این ٩۵ درصد کسانی هستند که بین مقطع ابتدایی تا مقاطع اولیه متوسطه ترک تحصیل کردند همچنین بیسواد مطلق کم و افراد بازمانده از تحصیل زیاد هستند.
سرباز جانفدا بیان کرد: قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه اجتماعی زندان ایجاد و از همه ظرفیت‌های اجتماعی جامعه دعوت کردیم، زیرا باور داریم که می‌شود حال زندانیان را خوب کرد و امید داریم به جای ساختن زندان جدید، مدرسه جدید بسازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->