پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند
سرخط خبرها

نرخ تورم در خراسان رضوی چقدر است؟ (۶ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۶۹۶۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
نرخ تورم در خراسان رضوی چقدر است؟ (۶ آذرماه ۱۴۰۱)
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی از کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه استان در آبان سال جاری نسبت به ماه قبل از آن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا جمشیدی اظهار کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار در نقاط شهری استان ۵۱.۶ و در مناطق روستایی ۵۲.۶ درصد است که در نقاط شهری نسبت به ماه قبل ۱.۹ و در مناطق روستایی نیز ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در آبان سال جاری نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور نیز ۴۸.۱ درصد است، افزود: این شاخص در مقایسه با ماه قبل از آن ۰.۵ درصد کاهش یافته است. همچنین این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۴۷.۳ و خانوارهای روستائی ۵۲.۳ درصد است که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۰.۴ و ۰.۹ درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوارهای استان در آبان سال جاری ۱.۶ درصد است که نسبت به ماه قبل از آن ۰.۸ درصد کاهش یافته است.

جمشیدی ادامه داد: این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۱.۷ و نقاط روستائی ۱.۲ درصد است که به ترتیب ۱.۲ درصد کاهش و ۰.۵ درصد افزایش یافته است.  

وی با بیان اینکه در آبان ماه سال جاری نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوارهای کشور نیز ۲.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۹ درصد کاهش یافته، تصریح کرد: این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۲.۱ و نقاط روستائی نیز ۲.۱ درصد است که به ترتیب ۱.۱ درصد کاهش و ۰.۱ درصد افزایش یافته است.  

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به آبان سال جاری در کل خانوارهای استان ۴۵.۲ درصد است که نسبت به ماه قبل ۱.۴ درصد افزایش یافته است.

وی این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۴۴.۵ و نقاط روستائی ۴۷.۶ درصد اعلام کرد که به ترتیب ۱.۴ و ۱.۱ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به اینکه نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به آبان ماه سال جاری در خانوارهای کل کشور ۴۴ درصد است که نسبت به مدت مشابه ۱.۱ درصد افزایش یافته، تصریح کرد: این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۴۳.۳ و نقاط روستائی ۴۷.۴ درصد است که به ترتیب یک و ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

جمشیدی تاکید کرد: در آبان سال جاری تورم نقطه به نقطه کل خانوار استان در گروه خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات ۶۹.۳، پوشاک و کفش ۵۷.۸، مسکن ۳۰.۱ وگروه بهداشت و درمان ۴۰.۸ درصد بوده است. این ارقام برای کشور به ترتیب ۶۷.۷، ۴۶.۷، ۳۹.۲ و ۴۱.۵ درصد است.  

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، وی افزود: شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی برای کل خانوارهای استان ۵۴۶.۲، مناطق شهری ۵۲۴.۳ و نقاط روستائی ۶۴۱.۴ است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->