بورس به مدت سه روز از فردا (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول
سرخط خبرها

نرخ تورم در خراسان رضوی چقدر است؟ (۶ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۶۹۶۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
نرخ تورم در خراسان رضوی چقدر است؟ (۶ آذرماه ۱۴۰۱)
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی از کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه استان در آبان سال جاری نسبت به ماه قبل از آن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا جمشیدی اظهار کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار در نقاط شهری استان ۵۱.۶ و در مناطق روستایی ۵۲.۶ درصد است که در نقاط شهری نسبت به ماه قبل ۱.۹ و در مناطق روستایی نیز ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در آبان سال جاری نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور نیز ۴۸.۱ درصد است، افزود: این شاخص در مقایسه با ماه قبل از آن ۰.۵ درصد کاهش یافته است. همچنین این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۴۷.۳ و خانوارهای روستائی ۵۲.۳ درصد است که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۰.۴ و ۰.۹ درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوارهای استان در آبان سال جاری ۱.۶ درصد است که نسبت به ماه قبل از آن ۰.۸ درصد کاهش یافته است.

جمشیدی ادامه داد: این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۱.۷ و نقاط روستائی ۱.۲ درصد است که به ترتیب ۱.۲ درصد کاهش و ۰.۵ درصد افزایش یافته است.  

وی با بیان اینکه در آبان ماه سال جاری نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوارهای کشور نیز ۲.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۹ درصد کاهش یافته، تصریح کرد: این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۲.۱ و نقاط روستائی نیز ۲.۱ درصد است که به ترتیب ۱.۱ درصد کاهش و ۰.۱ درصد افزایش یافته است.  

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به آبان سال جاری در کل خانوارهای استان ۴۵.۲ درصد است که نسبت به ماه قبل ۱.۴ درصد افزایش یافته است.

وی این شاخص را برای خانوارهای شهری استان ۴۴.۵ و نقاط روستائی ۴۷.۶ درصد اعلام کرد که به ترتیب ۱.۴ و ۱.۱ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به اینکه نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به آبان ماه سال جاری در خانوارهای کل کشور ۴۴ درصد است که نسبت به مدت مشابه ۱.۱ درصد افزایش یافته، تصریح کرد: این شاخص برای خانوارهای شهری کشور ۴۳.۳ و نقاط روستائی ۴۷.۴ درصد است که به ترتیب یک و ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

جمشیدی تاکید کرد: در آبان سال جاری تورم نقطه به نقطه کل خانوار استان در گروه خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات ۶۹.۳، پوشاک و کفش ۵۷.۸، مسکن ۳۰.۱ وگروه بهداشت و درمان ۴۰.۸ درصد بوده است. این ارقام برای کشور به ترتیب ۶۷.۷، ۴۶.۷، ۳۹.۲ و ۴۱.۵ درصد است.  

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، وی افزود: شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی برای کل خانوارهای استان ۵۴۶.۲، مناطق شهری ۵۲۴.۳ و نقاط روستائی ۶۴۱.۴ است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->