کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی ایران پنجمین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان است توجه ویژه به تأمین مواد اولیه داخلی برای کاهش هزینه‌های تولید در خراسان رضوی نوسانات طلا، بازار را دچار التهاب کرد | مشهد، قطب جدید طراحی طلا در کشور پرواز قیمت طلا در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۴ هزار تومان آغازبه‌کار نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تعداد کل شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ | قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهم ۸ درصدی گمرک شهید رجایی از کل واردات کالا‌های اساسی هشدار شرکت توانیر درباره قطعی برق قیمت طلای آب‌شده پشت مرز سرنوشت‌ساز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پهلوگیری اولین کشتی در اسکله شهید رجایی بعد از حادثه انفجار در این بندر بررسی وضعیت پرواز‌های مشهد به بندرعباس، یک روز پس از حادثه بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بخشش جرائم بیمه شخص ثالث از امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیاسبز را کیلویی چند بخریم؟
سرخط خبرها

کدام استان بالاترین نرخ تورم در کشور را تجربه می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۳۷۱۵۶
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
کدام استان بالاترین نرخ تورم در کشور را تجربه می‌کند؟
مرکز آمار ایران در تازه‌ترین گزارش گزارش شاخص قیمت مصرف کننده آبان ماه ۱۴۰۱ را به تفکیک استان‌ها منتشر کرده است. بر اساس این گزارش بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان¬ سیستان و بلوچستان (٦٠،٤ درصد) و کمترین آن مربوط به استان زنجان (٤١.٠ درصد) است.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی گزارش مرکز آمار از شاخص قیمت مصرف کننده در آبان ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که بیشترین تورم مربوط به بخش اقلام خوراکی و آشامیدنی است.

همچنین این آمار خبر از رشد بیشتر قیمت‌ها در مناطق محروم و به ویژه روستایی دارد. بر اساس گزارش مرکز آمار تورم نقطه‌ای کالا و خدمات در کل کشور در آبان ماه سال جاری ۴۸.۱ درصد است. این آمار برای مناطق روستایی ۵۲ درصد و برای مناطق شهری ۴۷ درصد گزارش شده است.

تورم ۸۴ درصدی خوراکی‌ها در سیستان و بلوچستان

تورم ماهانه در سیستان رکورد زد

در آبان ماه ١٤٠١ شاخص کل قیمت مصرف کننده برای خانوار‌های کشور (١٠٠=١٣٩٥) به عدد ٥٥٢،٤ رسید که نسبت به ماه قبل ٢.١ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوار‌های کشور مربوط به استان‌ سیستان و بلوچستان با ٣.٧ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌ خراسان جنوبی با ١.٢ درصد است.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به آبان ماه ١٤٠١ برای خانوار‌های کشور به عدد ٤٤،٠ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان لرستان (٤٨.٩ درصد) و کمترین آن مربوط به استان¬ خوزستان (٣٩.٣ درصد) است.

غذا در سیستان و بلوچستان گران‌تر از کل کشور

درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوار‌های کشور ٤٨،١ درصد می‌باشد. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان سیستان و بلوچستان (٦٠.٤ درصد) و کمترین آن مربوط به استان زنجان (٤١.٠ درصد) است.

وضعیت تورم در خراسان رضوی به میانگین کشور نزدیک است. تورم نقطه‌ای آبان ماه در خراسان رضوی (۵۱.۸ درصد) و تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها و آشامیدنی در خراسان رضوی (۶۹.۶ درصد) است.

تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها و آشامیدنی در سیستان و بلوچستان در ماه گذشته به (۸۴.۷ درصد) رسید و این آمار نشان می‌دهد که کالا‌های خوراکی در این استان از سایر نقاط کشور گران‌تر و بیشترین نرخ افزایش قیمت را داشته است.

کمترین میزان تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در آبان ماه ۱۴۰۱ مربوط به استان زنجان است که به (۵۸ درصد) رسیده است.

برای دریافت فایل کامل گزارش مرکز آمار ایران از شاخص قیمت مصرف کننده به تفکیک استان در آبان ماه ۱۴۰۱ کلیک کنید.

تورم ۸۴ درصدی خوراکی‌ها در سیستان و بلوچستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->