نجات استان از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر| مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات آب یا انتقال آب، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت»
سرخط خبرها
از ابتدای سال تاکنون؛

۶۴ زوج فریمانی با دستان پرمهر خیرین زندگی خود را آغاز کردند

  • کد خبر: ۱۳۷۴۰
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
۶۴ زوج فریمانی با دستان پرمهر خیرین زندگی خود را آغاز کردند
رئیس کمیته امداد فریمان گفت: از ابتدای امسال تاکنون با مشارکت این اداره و نیکوکاران، ۶۴ نوعروس نیازمند تحت حمایت راهی خانه بخت شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن تجرد فریمانی در مراسم اهدای جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد فریمان افزود: کمیته امداد درنظر دارد تا با ترویج زندگی‌های علوی و فاطمی و به دور از هرگونه تجملات زوج‌های تحت حمایت خود را راهی خانه بخت کند و بیش از هرمساله‌ای به تداوم زندگی آن‌ها می‌اندیشد.

وی بر ضرورت ارائه خدمات همراه با پیوست فرهنگی اشاره داشت و ادامه داد: لازمه دریافت کمک هزینه ازدواج و یا جهیزیه گذراندن دوره‌های آموزش خانواده و کسب مهارت‌های زندگی در بخش‌های مختلف است که این موضوع به کیفیت زندگی و استحکام آن کمک می‌کند.

تجرد فریمانی اظهار کرد: کمیته امداد فریمان ۶۴ نوعروس نیازمند و تحت حمایت خود را با اعتبار ۲۲۵ میلیون تومان و تامین از محل منابع داخلی این نهاد و مشارکت خیران راهی خانه بخت کرده است.

رئیس کمیته امداد فریمان با اعلام اینکه ۱۲ درصد از خانوار‌های مددجو دارای دختران در سن ازدواج هستند، اعلام کرد: ۲۹۶ دختر مددجو در سن ازدواج قرار دارند که از کمیته امداد خدمات متفاوتی در بخش‌های فرهنگی، تحصیلی و اشتغال دریافت می‌کنند.

وی با عنوان اینکه ۳۸ درصد از خانوار‌های تحت حمایت این اداره شهری و مابقی روستایی هستند، یادآور شد: اکنون این اداره به سه هزار و ۱۴۴ خانوار مشتمل بر پنج هزار و ۲۷۵ نفر خدمات ارائه می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->