حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران
سرخط خبرها

جایزه داستان سرایی برجسته به مدیر استودیو انیمیشن والت دیزنی رسید

  • کد خبر: ۱۳۸۳۸۳
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵
جایزه داستان سرایی برجسته به مدیر استودیو انیمیشن والت دیزنی رسید
پانزدهمین دوره جوایز سالانه روزنامه‌نگاری هنری و سرگرمی، جایزه داستان سرایی برجسته را با صدای «جاش گاد» صداپیشه نقش «اولاف» از باشگاه مطبوعاتی لس آنجلس را به جنفیر لی مدیر خلاق استودیو انیمیشن والت دیزنی و کارگردان پویانمایی «یخ زده (فروزن) - Frozen» اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جنیفر میشل لی بیشتر به عنوان نویسنده و کارگردان فرزون و دنباله آن Frozen ۲ شناخته می‌شود.

این فیلمنامه‌نویس متخلص به نام ربکی نخستین کارگردان زن یک فیلم بلند استودیوی انیمیشن والت دیزنی است که با ساخت فروزن جایزه اسکار بهترین انیمیشن بلند را برای خود به ارمغان آورد.

او اولین کارگردان زن یک فیلم بلند است که اثر او بیش از ۱.۲میلیارد دلار در گیشه را به دست آورد.

لی همچنین برنده یک جایزه اسکار، یک جایزه بافتا و یک جایزه آنی و نامزد یک جایزه بفتا و دو جایزه دیگر آنی شده است.

کارگردان فروزن در سخنرانی‌اش با تقدیر از افتخار آفرینان باشگاه مطبوعاتی لس آنجلس از جمله رایان سیکرست و بایرون آلن میلیاردر رسانه‌ای به جاش گاد گفت که مشتاقانه منتظر ماجرا‌های خلاقانه‌تری با اوست.

لی این را هم اذعان کرد که می‌خواسته اولاف را در فروزن ۲ با تبر بکشد. او گفت که پس از تماشای برشی اولیه از فیلم اولین یادداشتش این بود که «آدم برفی را بکش.»

جاش گاد صداپیشه نقش اولاف هم تاکنون موفق به دریافت دو جایزه آنی (جایزه‌ای آمریکایی که از طرف انجمن بین‌المللی فیلم‌های انیمیشن به موفقیت‌هایی در زمینه انیمیشن اهدا می‌شود) و برای بازی در تئاتر کتاب مورمون نامزد دریافت جایزه تونی بهترین بازیگر مرد موزیکال شده است.

جاش گاد صداپیشه آمریکایی که صداپیشگی شخصیت اولاف در فروزن بر بر عهده داشت

باشگاه مطبوعاتی لس آنجلس یک سازمان روزنامه‌نگاری آمریکایی است که در سال ۱۹۱۳ تاسیس شده و از طریق جوایز سالانه ملی روزنامه‌نگاری هنری و سرگرمی و جوایز روزنامه‌نگاری SoCal از خبرنگاران تقدیر می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->