آغاز اکران شهری در مشهد به منظور حمایت از مردم غزه گریم مهران مدیری برای سریال تاسیان + فیلم پخش سریال «اعلی‌حضرت» در نتفلیکس فیلم «اشک هور»، روایتی از رنج مادر شهید علی هاشمی با مصرف سیگار در سریال‌های نمایش‌خانگی برخورد بیشتری می‌شود راه‌اندازی «رادیو اربعین» از ابتدای ماه صفر ۱۴۰۴ اکران مستند «لاخ مزار» | ماجرای کشف تخته‌سنگی توسط رجبعلی خانیکی، باستان‌شناس اهل خراسان تبرئه مدیران مسئول ۴ رسانه در دادگاه مطبوعات موفقیت دو فیلمساز ایرانی در جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان سریال «طوبی» روی آنتن شبکه آی فیلم + زمان پخش مروری بر آمار فروش سینمای ایران در طی دو سال گذشته جشنواره فیلم بمبئی به تعویق افتاد بازگشت بیگانه با قلم فده آلوارز؛ فیلمنامه قسمت دوم آماده تولید شد رقابت فیلم «پاسوز» در دو جشنواره اروپایی نیمکت خالی زنان در شورای سیاست‌گذاری و فنی تئاتر شهر مشهد رقابت ۳ تفنگدار سینما در جشنواره فیلم ادینبورگ پاسداشتی برای قربانیان جنگ در موزه سینما مستند «از یاد رفته» نامزد دریافت جایزه از جشنواره کلکته
سرخط خبرها

«بزن بریم» برنامه جدید شبکه کودک

  • کد خبر: ۱۳۸۴۸۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
«بزن بریم» برنامه جدید شبکه کودک
«بزن بریم» برنامه جدیدی است که مخاطبان شبکه کودک را واردِ داستان‌های جذاب ایران خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه کودک دارای دو کانال پویا و نهال است؛ کانال پویا ویژه خردسالان زیر ۶ سال است و برنامه‌های آن از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر پخش می‌شود. کانال نهال نیز ویژه کودکان ۶ تا ۱۲ سال است و برنامه‌های آن از ساعت ۲ بعدازظهر تا ۱۰ شب پخش می‌شود.

یکی از اتفاقاتی که به تازگی روی آنتن این شبکه تلویزیونی افتاده، حذف بیش از ۱۰۰ آیتم کوتاه و انیمیشنِ قدیمی است که بار‌ها از شبکه پویا و نهال پخش شده و حالا جایِ آن را آیتم‌ها و انیمیشن‌های تازه گرفتند. این روز‌ها شبکه کودک، فصل جدید «شگفت‌انگیزان» با اجرای علی فروتن و فصل جدید «مهدپویا» را روی آنتن دارد.

برنامه دیگر «بزن بریم» برنامه‌ای جدید است که مخاطبان را واردِ داستان‌های جذاب ایران خواهد کرد. برنامه‌ای مستندگونه که همراه یک نوجوان با عوامل برنامه‌ساز به روستا‌ها می‌رود و با فضایِ زندگی روستایی و توانمندی‌های کودکان روستایی می‌پردازد.

برنامه ۴۰ قسمتی «بزن بریم» را علی زندی کارگردانی و سیدحمید امامی تهیه کرده است. این برنامه تازه وارد قرار است روز‌های پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۸ به مدت ۲۲ دقیقه روی آنتن باشد.

مستندی که موضوع هویت ایرانی دارد و از طریق سفر چند کودک به روستا‌های مختلف کشور و تعامل با کودکان آن مناطق، به معرفی تنوع قومی، اقلیمی و آداب و رسوم و همچنین روحیه امید، نشاط و تاب آوری کودکان در این مناطق می‌پردازد.

در خلال این برنامه، به خدمات بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای محرومیت‌زدایی این مناطق نیز پرداخته می‌شود.

هنوز زمانِ دقیق این برنامه تلویزیونی اعلام نشده، اما احتمالاً از اواخر آذرماه پخش خود را آغاز کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->